Így fest a V4FSF mai és holnapi menetrendje

Szeptember 18-19 között kezdetét veszi a V4FSF CS:GO Offstage csoportmeccsei, mutatjuk, hogy hol és mikor követhetitek őket.

A mai napon kezdetét veszi a V4 Future Sports Festival Offstage állomása. Szeptember 18-19 között a nemrég kisorsolt két csoport tagjai BO3-akban küzdenek meg egymással. A tavalyi rendszertől eltérően, most nem négy, hanem hat csapat jut tovább a rájátszásba, amit 21-22 között játszanak le Budapesten, a Hungexpo F és G csarnokában. A rendezvényre a belépés ingyenes, így nincs más dolgotok, mint ellátogatni a helyszínre. Kapunyitás szombaton és vasárnap egyaránt reggel 10:00-kor lesz.Maradjunk viszont még egyelőre a csoportmeccseknél. A ma és holnap rendezendő mérkőzések arról döntenek, hogy kik juthatnak tovább a negyeddöntőbe. A két csoport győztesei már azonnal az elődöntőben találják magukat, míg a második és harmadik helyezettek keresztbe játszanak a két csoportban. Mindez azt jelenti, hogy az A csoport 2. helyezettje a B csoport 3. helyén végző gárdával csap össze, míg a másik negyeddöntőben ugyanez történik csak a két csoport cserélődik meg.Most viszont nézzük is meg alaposabban, hogy hol és mikor tudjátok követni a csoportmeccseket:

Szeptember 18, Szerda

11:00 - 13:00 Virtus.pro - Tricked Esport (A csoport) nyitómérkőzés

14:00 - 16:00 Mousesports - E-RIVALS (A csoport)

17:00 - 19:00 MiBR - GAMERZONE.GG (B csoport) nyitómérkőzés

20:00 - 22:00 Az "A" csoport nyertes csapatainak mérkőzése

Szeptember 19, Csütörtök

11:00 - 13:00 NiP - ADWOKACIK (B csoport)

14:00 - 16:00 Az "A" csoport vesztes csapatainak mérkőzése

17:00 - 19:00 A "B" csoport nyertes csapatainak mérkőzése

20:00 - 22:00 A "B" csoport vesztes csapatainak mérkőzése

Mindegyik mérkőzést élőben követhetitek majd. A magyar nyelvű közvetítést, az Esporthucs csatornáján láthatjátok, míg az angol nyelvű stream a V4futuresports csatornán zajlik majd. A fent látható programterv természetesen nincs kőbe vésve, az esetleges hosszabbítások miatt az időpontok változhatnak.

Magyar nyelvű közvetítés:

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Angol nyelvű közvetítés:

Nézd meg V4FutureSports élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!