A kétágyús tier VIII-as nehéz tank pontos paraméterei

A kétágyús tier VIII-as nehéz tank pontos paraméterei

A Wargaming felfedte az Object 703 II, azaz a Prototype 1 előzetes paramétereit.

A kétágyús harckocsikról szóló bemutató videó a kerekes járművekhez hasonlóan megosztotta a közösséget, így a játékosok egy része úgy gondolja, hogy ez a fejlesztés csak egy újabb szög lesz a World of Tanks koporsójába, míg a másik része örül ennek az innovációnak. 

A Wargaming idáig főképp a tüzelési mechanikáit ismertette ezeknek az egységeknek, de végre a bemutató videó tesztalanyának karakterisztikáját is felfedték. Természetesen ezek még nem végleges adatok, és a tesztek eredményeitől függően még változhatnak.

Összességében a dupla lövegen kívül túl sok egyediség nem szorult a harckocsiba. Az IS-3-hoz hasonlóan négy legénységi tag kezeli, a lövedékek fajtája pedig ugyanaz, mint amit már az IS-3A-nál is tapasztaltunk. Az egység legfőbb különlegessége, hogyha 26 másodpercet vártunk a két löveg betöltésére, akkor onnantól számítva 3,5 másodperc alatt kétszer 390-et lőhetünk ellenfelünkbe, ami egy kis RNG faktor mellett lehetővé teszi, hogy 29,5 másodperc alatt végezhessünk ellenfelünkkel három leadott lövésből, összesen négy lövedékkel.

Idő IS-3 lövés IS-3A lövés IS-3 HP IS-3A HP
0. másodperc 1 1 1.110 1.110
3. másodperc - 1 720 1.110
6. másodperc - 1 330 1.110
12. másodperc 1 - 330 720
18. másodperc - 1 -60 720

Természetesen ez kevés ahhoz, hogy egy IS-3A ellen egy az egy elleni összecsapásban győzzünk, de egy IS-3-mal szemben akár nyerhetünk is, ha pozitív RNG faktor mellett számolva úgy kalkulálunk, hogy az IS-3-nak a nulladik másodperctől számítva további 36 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy háromszor újratöltsön, majd a negyedik lövéssel kivégezze a dupla csövű tankunkat.

További játékbeli fotókat az Object 703 II-ről a lenti képre kattintva, galériánkban tekinthettek meg!

Ti mit gondoltok a kétágyús tank jelenlegi paramétereiről? Túl jó vagy túl gyenge ebben a formában? Változtatnátok valamit az egység karakterisztikáin?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.