Friberg volt csapata ellen játszott, és egyetlen kört sem engedett nekik!

Friberg volt csapata ellen játszott, és egyetlen kört sem engedett nekik!

A GamerLegion két beugróval is tökéletes meccset játszott.

Mindenki azt találgatta pár héttel ezelőtt, hogy vajon hol folytathatja karrierjét friberg, miután elhagyta a Heroic csapatát. Legtöbben persze azonnal az akkor még hiányos fnaticban képzeltek el a svéd játékost, de ma már tudjuk, hogy nem ez a valóság, a fnatichoz ugyanis Golden és flusha érkezett.

Friberg egyelőre nem írt még alá semelyik másik csapathoz sem, de tegnap beugróként segítette a GamerLegion csapatát. A ScreaM-féle GL egyébként sem teljes, négy biztos játékosuk van, de a tegnapi Heroic elleni mérkőzésen ScreaM sem tudott játszani, így RuStY és friberg segítette ki a csapatot. 

Ironikus módon, az élet pont úgy hozta, hogy a GamerLegion és friberg pont az ellen a Heroic ellen játszott, ahol nem volt maradása a svédnek. A meccs után minden bizonnyal fogta a fejét a dán csapat, hiszen azt amit fribergtől és a GL-től kaptak, nem köszönték meg. Tökéletes meccset játszott a GamerLegion és 16-0-ás végeredménnyel tudta megnyerni a küzdelmet, Overpassról.

Esélye sem volt a Heroic játékosainak, 15 kör alatt pusztán kétszer jutottak el addig, hogy élesíteni tudják a bombát, de a svéd ellenfél visszafoglalása ekkor is védhetetlen volt. A játék pedig nem babra ment, a GG.Bet - IEM Beijing selejtezőjén találkozott a két csapat, ahol rajtuk kívül további hat együttes küzd az egyetlen pozícióért az Intel Extreme Masters beijingi versenyére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!