Nem jött össze a bravúr, kiesett a GAMERZONE a V4 Future Sports Festivalról

Nem jött össze a bravúr, kiesett a GAMERZONE a V4 Future Sports Festivalról

Kiestek, de a magyar csapat teljesítménye így is elismerésre méltó.

A magyar nézők által legjobban várt meccs, a GAMERZONE és az adwokacik összecsapása maradt a mai nap végére. Tegnap bár vereséget szenvedtek torzsiék, derekasan helytálltak az MIBR játékosaival szemben, fer is elismerően nyilatkozott róluk. A lengyel adwokacik elleni meccs viszont már a kiesés elkerüléséért ment, lássuk melyik csapatnak sikerült jobban a mérkőzés.

Mirage

Ugyan Mirage az egyik legnépszerűbb pálya  magyar játékosok körében, ennek a GAMERZONE felállásnak talán még sincs a legjobbjai között. Ennek ellenére a roppant gyors kerítős A-val be tudták húzni az első pisztolykört. A lengyel force azonban meglepett minket, sőt, 7-2-re is el tudtak húzni mellettünk. Szerencsére az első körökben gyengélkedő crazyd33r és az egész GZ is össze tudta kapni magát még épp idejében és 6-9-re mentették az első félidőt. 

CT-ből vissza lehetett volna hozni,de sokat hibáztunk, a pálya közepét pedig feltűnően sokszor adtuk át komolyabb ellenállás nélkül a lengyeleknek, ami meg is bosszult magát. Ugyan be tudtak még szúrni egy-egy kört magyarok, de az adwokacik így is megnyerte a pályát 16-9-re.

Inferno

Mirage elúszott, de Infernon a brazilok ellen is sikerült már bizonyítania a GZ játékosainak, ezt várták el tőlük most is a legtöbben. Az adwokacik ellen viszont mintha egy másik GZ játszott volna. Nem, hogy kört, sajnos frageket sem találtak, míg a lengyelek sorban húzták be a köröket és építették a bankjukat ezzel együtt. Egyszerűen nem találtunk fogást a lengyeleken, akik kört körre halmozva már 9 kört nyertek zsinórban.
Be tudtunk húzni ugyan pár kört, de a félidő így a lengyel oldalon landolt. 12-3-as hátrányból nehéz felállni, de nem lehetetlen. A pisztolykört megszereztük és tudtunk is hozni néhány kört, de a lengyelek 14-5-ig tudtak menetelni, miután AK-k kerültek a kezeikbe. Szép zárkózásba tudtunk ugyan kezdeni, 10-14, majd a lengyelek 15. köre után is közel voltunk az egyenlítéshez. Minden erejével harcolt a GAMERZONE, de a győzelemhez ez ma este sajnos kevés volt. 16-12-re nyerte meg Infernot a lengyel csapat, vele együtt pedig a meccset is. A GZ számára így véget ért a 2019-es V4FSF, nem jutottak ki a rájátszásba, de a csoportkörökben így is szép teljesítményt nyújtottak. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!