Nem csak a Combo változat létezik: Legendképes Quest Wall Priest Zetalottól

Nem csak a Combo változat létezik: Legendképes Quest Wall Priest Zetalottól

A Priest nagymester összerakta, egy ázsiai játékos top 500 Legendbe ment vele, ez a Quest Wall Priest.

Szép lassan átveszi az uralmat a Standard metában a Hunter, de még mindig a Priest a legerősebb hős Rank 5 és Legend között. A Combo változat mellett nem sok típus képes labdába rúgni, de a Quest Wall Priest egész jó számokat hoz. Mutatjuk az off-meta decket!

Zetalot's (Platypushs's) Quest Wall Priest

Deck kód: AAECAa0GBr3zAqCAA9aZA5ObA5ioA92rAwzTCtYKl4cDgpQDmJsDmZsDg6ADoaEDr6UD0aUDmakDn6kDAA==

A különleges deck továbbra is arra épít, mint az eddigi összes Resurrect változat. Első körökben főleg a varázslatok játsszák a főszerepet, majd Archmage Vargoth érkezik a színpadra és onnantól beindulhat a buli. A Blatant Decoy és a Batterhead viszonylag kevés alkalommal került elő eddig Ranked pakliban. Mindkét lap azt a célt szolgálja, hogy az Aggro és Token deckek ellen legyen egy jó alternatíva. Mivel a laddert jelenleg a Quest Shaman és a Hunter / Priest uralja, ezért az ezekhez hasonló tech kártyák kifejezetten jó szolgálatot tehetnek. 

A Tauntok, a területi sebzések nem ismeretlenek, a Quest azonban meglepetést okozhat az első körben. Az indok mögötte viszonylag egyszerű. Amúgy sincs általában játék az első körben egy Resurrect mechanikára építő Priestben, plusz a +2 Heal helyett jobb a Questből kapott Obelisk's Eye, főleg late game-ben. Zetalotról tudjuk, hogy egy Basic Priest deckkel is képes lenne Legendig mászni, akkora tapasztalata van Anduinnal. Ezért is jó látni, hogy egy viszonylag ismeretlen játékos is képes arra, hogy kifogjon egy eredményes szériát a fenti listával. Ha kedvet kaptatok valami különlegességhez, akkor bátran rakjátok össze a Quest Wall Priestet, de a Standard metába azért ne ezzel vágjatok bele, ha komolyabbak a szándékaitok.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!