Találkozz Hide the Pain Herolddal a V4FSF során!

Találkozz Hide the Pain Herolddal a V4FSF során!

Látogass el a V4 Future Sports Festivalra és találkozz élőben Hide the Pain Herolddal!

Szeptember 21-22-én veszi rendezik az idei V4 Future Sports Festivalt Budapesten, a Hungexpo F és G csarnokában. A rendezvényre a belépés ingyenes, így nincs más dolgotok, mint ellátogatni a helyszínre. Kapunyitás szombaton és vasárnap egyaránt reggel 10:00-kor lesz.
A rendezvényen a programok mellett találkozhattok Hide the Pain Herolddal is, avagy Arató Andrással, aki 70 évesen lett világsztár, mely hírnév egyetlen az akkor még létező iWiWre feltöltött nyaralási fotóval kezdődött.

A képek megjelenése után egy fotós kereste meg egy próbafelvétel lehetőségével, és innen indult minden, melynek András, avagy továbbiakban Hide the Pain Herold sikeresen az élére állt és láthattunk már ennek köszönhetően reklámokban, rendezvényeken és klipben is. Sőt, a szemfülesek látták, ahogy Harold kipróbálta a CS:GO-t is, ha esetleg erről lemaradtál volna, az alábbi videóban pótolhatod azt!

András képei először Amerikában lettek felkapottak, majd a hírnév, mint egy lavina csak egyre nagyobbra nőtt. Ennek szerencsére az élére tudott állni Herold és nem hagyta, hogy az maga alá temesse, így ismerhetjük ma őt úgy, mint a férfit, akinek az arckifejezése valamilyen fájdalmat takar, ami valójában nem igaz.

Száz szónak is egy a vége, nem tudni mikor lesz újra ilyen lehetőség, úgyhogy ne hagyjátok ki! Ha szerencsések vagytok, szerintem még egy aláírást is bezsebelhettek tőle.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!