Hirdetés

Helyszíni nevezéses, nyílt Fortnite kupával vár a V4 Future Sports Festival

Heldeus | 19/09/19 17:55
Cikk mentése

Néhány helyre azonban már online előnevezéssel is le lehet csapni, ne maradj le, mérkőzz meg a 100 gépes offline színpadon.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a hír a V4 Future Sports Festival weboldalán, hogy a vasárnapi program módosult, az eddigi meghívásos hibrid táncverseny helyett egy részben online, részben helyszíni nevezéses nyílt kupát tartanak. Pontosabban kettőt, ugyanis 200 ember méretheti meg magát.

A nevezés folyamata két részre bomlik; ma este 21:00-kor megnyílik az előnevezés fázisa, mely során a két darab V4 Royale Open Cupra 50-50 ember adhatja le az előzetes nevezését. Az előnevezőknek aztán a visszaigazoló emailjüket bemutatva legkésőbb 10:15-ig meg kell jelennie a színpadnál, ahol átvehetik az ülőhelyüket a versenyre.

A kupánként másik 50-50 játékos a helyszíni nevezésen kaparinthat meg magának egy helyet, a nevezési pult pontos helyéről a szervezők későbbre ígértek információt. Annyi viszont biztos, hogy a kapukkal együtt a helyszíni helyfoglalás is elindul, 10:00-tól egészen 11:00-ig, vagy a helyek beteléséig lehet nevezni az első fordulóra.

A második kupára a helyszíni nevezés 11:01-kor indul és egészen az első kupa végéig tart. Na de, mit lehet majd nyerni ezeken a versenyeken?

  • Mindkét kupa 1. helyezett játékosa egy brutális teljesítményű gamer PC tulajdonosa lesz
  • Mindkét kupa 2. helyezett játékosa kiemelt ajándékcsomagban részesül
  • Mindkét kupa 3. helyezett játékosa kiemelt ajándékcsomagban részesül

Ne feledjétek tehát, 2019.09.22., vasárnap, Hungexpo G csarnok, V4 Royale Open Cup. Az előzetes regisztráció ma este 21:00-kor indul ITT.

Sok sikert minden indulónak!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?