Helyszíni nevezéses, nyílt Fortnite kupával vár a V4 Future Sports Festival

Helyszíni nevezéses, nyílt Fortnite kupával vár a V4 Future Sports Festival

Néhány helyre azonban már online előnevezéssel is le lehet csapni, ne maradj le, mérkőzz meg a 100 gépes offline színpadon.

Nemrég jelent meg a hír a V4 Future Sports Festival weboldalán, hogy a vasárnapi program módosult, az eddigi meghívásos hibrid táncverseny helyett egy részben online, részben helyszíni nevezéses nyílt kupát tartanak. Pontosabban kettőt, ugyanis 200 ember méretheti meg magát.

A nevezés folyamata két részre bomlik; ma este 21:00-kor megnyílik az előnevezés fázisa, mely során a két darab V4 Royale Open Cupra 50-50 ember adhatja le az előzetes nevezését. Az előnevezőknek aztán a visszaigazoló emailjüket bemutatva legkésőbb 10:15-ig meg kell jelennie a színpadnál, ahol átvehetik az ülőhelyüket a versenyre.

A kupánként másik 50-50 játékos a helyszíni nevezésen kaparinthat meg magának egy helyet, a nevezési pult pontos helyéről a szervezők későbbre ígértek információt. Annyi viszont biztos, hogy a kapukkal együtt a helyszíni helyfoglalás is elindul, 10:00-tól egészen 11:00-ig, vagy a helyek beteléséig lehet nevezni az első fordulóra.

A második kupára a helyszíni nevezés 11:01-kor indul és egészen az első kupa végéig tart. Na de, mit lehet majd nyerni ezeken a versenyeken?

  • Mindkét kupa 1. helyezett játékosa egy brutális teljesítményű gamer PC tulajdonosa lesz
  • Mindkét kupa 2. helyezett játékosa kiemelt ajándékcsomagban részesül
  • Mindkét kupa 3. helyezett játékosa kiemelt ajándékcsomagban részesül

Ne feledjétek tehát, 2019.09.22., vasárnap, Hungexpo G csarnok, V4 Royale Open Cup. Az előzetes regisztráció ma este 21:00-kor indul ITT.

Sok sikert minden indulónak!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!