Hirdetés

A dán Tricked a V4FSF szombati napjának utolsó továbbjutója

Kialakult a V4FSF top 4-es mezőnye.

Hirdetés

A második összecsapás szombaton az európai selejtezőről bejutó Tricked, és a magyarokat búcsúztató adwokacik találkozása volt. A tét, most is a legjobb négy közé jutás volt, ahol a győztest az MIBR várja.

A Tricked előző mérkőzésén, a mouz ellen, csak a harmadik pályán, hosszabbításban maradtak alul Karriganékkel szemben, valamint a Virtus.PRO-t is 2:0-val győzte le HUNDEN csapata, így a mai mérkőzés favoritjaiként ültek le a V4FSF közönsége elé.

INFERNO

Az első pálya az adwokacik választása volt, azonban remekül kezdett a Tricked CT oldalon, a lengyelek nem találtak ellenszert acoR AWP-jére, 21:9-es K/D aránnyal zárta a félidőt, a csapatok 10:5-ös eredménynél cseréltek. A szünet után a második pisztolykör nagyon kellett volna az adwokaciknak, de ez a kör is a Tricked neve mellett landolt, immáron T oldalon. Végül egy kört sem hozott CT oldalon a morelz ötöse, az összecsapás 16:5-el zárult. A Tricked hőse egyértelműen acoR, aki végül 27:9-es mutatóval végzett.

NUKE

Ez a pálya a Tricked választása volt, de a CT oldalt határozottan kezdte az adwokacik. 7:2-re is elhúztak a lengyelek, de összekapta magát dán gárda, így a télfélcsere végül 8:7-es állásnál történt meg. Nagyon kellett a pisztolykör mindkét csapatnak, ez az adwokaciknak sikerült. De nagyobb előnyre nem sikerült szert tenniük, 12:12-nél érte utol őket a Tricked, végül nagy harcban adwokacik győzött 16:14-re, köszönhetően jedqr iszonyatos formájának, aki 35:14-es mutatóval segítette csapatát a döntő pályára.

TRAIN

A mindent eldöntő harmadik pálya első felében a T oldal dominált. A Tricked hozta el az első játékrészt, 9:6-os eredményt mutatott a kijelző, így a pisztolykör most már életbe vágó volt a lengyeleknek. A második játékrész első köre ezért nagyon fájt az adwokaciknak, mert egy 2v5-ös helyzetben sikerült felszednie a bombát a CT-knek. Ezen az oldalon a Tricked remek játékot mutatott, egy kört hagyva az adwokaciknak végül a legjobb négy közé jutott.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?