Nagypályán farmolja az ellenfeleket: Top 10 Legend Big Paladin bemutató

Nagypályán farmolja az ellenfeleket: Top 10 Legend Big Paladin bemutató

Nem csak a Murloc és Holy Wrath változatban van erő, itt a Big Paladin!

A legfrissebb Standard meta jelentésekből kiolvasható, hogy a Paladin a középmezőnyből próbál kitörni, de egyelőre még a fogást keresi az ellenfeleken. A Murloc verzió főleg Rank 5-től felfelé népszerű, a Holy Wrath változat inkább a Legendhez közeledve fordul elő gyakrabban. Egyik deck sem tartozik a legerősebbek közé, de mindkettőben van potenciál. Tortue is Uthert választotta a minél jobb Legend helyezés eléréséhez, azonban nem Murloc és nem is HW paklit rakott össze a küldetéshez. Itt a Big Paladin, amivel egészen Legend #6-ig jutott a profi kártyás!

Tortue's Legend #6 Big Paladin

Deck kód: AAECAZ8FCs8G+gbdCvH+AqCAA72GA9aZA4qaA9+pA5asAwqMAdwD/PwC+/4Ci4AD7IYD+ZMDkJoDtJsDhpwDAA==

A Big Paladin hasonlít a Quest Druidhoz és a Resurrect Priesthez abban a tekintetben, hogy a korai szakaszban kizárólag csak "nem minion kártyákkal" próbálja stabilizálni a boardot. A negyedik körös Vargothtal indulnak meg a lények, de a Duel! miatt összességében kifejezetten kevés van ebből a laptípusból. A Tirion, Bulldozer, Colossus of the Moon az esetek közel 100 százalékában megnyeri a Duel!-t , ezért 5 manáért kihúzhatunk egy nagy lényt a deckünkből, miközben az ellenfél hátrányba kerül a boardon és kis szerencsével elveszíti az egyik kulcsfontosságú minionját.

A Kangor's Endless Army a nagy Mecheket garantáltan megidézi, itt nincs rossz lap, amit a Legendary varázslatból visszakapunk. Ha sikerül túlélni a korai köröket, akkor elég jó esélyünk van a végső győzelem megszerzésére. Tortue főleg a Druidokat farmolta a Big Paladinnal, de elég jó számokat hozott a Shamanok és Rogue-ok ellen is. Mech Hunterrel és a fenti Paladinnal 52 meccsből 34-et nyert meg, ami nagyon jó eredménynek számít két, viszonylag népszerűtlenebb deckkel.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!