Hirdetés

Nagypályán farmolja az ellenfeleket: Top 10 Legend Big Paladin bemutató

Nem csak a Murloc és Holy Wrath változatban van erő, itt a Big Paladin!

Hirdetés

A legfrissebb Standard meta jelentésekből kiolvasható, hogy a Paladin a középmezőnyből próbál kitörni, de egyelőre még a fogást keresi az ellenfeleken. A Murloc verzió főleg Rank 5-től felfelé népszerű, a Holy Wrath változat inkább a Legendhez közeledve fordul elő gyakrabban. Egyik deck sem tartozik a legerősebbek közé, de mindkettőben van potenciál. Tortue is Uthert választotta a minél jobb Legend helyezés eléréséhez, azonban nem Murloc és nem is HW paklit rakott össze a küldetéshez. Itt a Big Paladin, amivel egészen Legend #6-ig jutott a profi kártyás!

Tortue's Legend #6 Big Paladin

Deck kód: AAECAZ8FCs8G+gbdCvH+AqCAA72GA9aZA4qaA9+pA5asAwqMAdwD/PwC+/4Ci4AD7IYD+ZMDkJoDtJsDhpwDAA==

A Big Paladin hasonlít a Quest Druidhoz és a Resurrect Priesthez abban a tekintetben, hogy a korai szakaszban kizárólag csak "nem minion kártyákkal" próbálja stabilizálni a boardot. A negyedik körös Vargothtal indulnak meg a lények, de a Duel! miatt összességében kifejezetten kevés van ebből a laptípusból. A Tirion, Bulldozer, Colossus of the Moon az esetek közel 100 százalékában megnyeri a Duel!-t , ezért 5 manáért kihúzhatunk egy nagy lényt a deckünkből, miközben az ellenfél hátrányba kerül a boardon és kis szerencsével elveszíti az egyik kulcsfontosságú minionját.

A Kangor's Endless Army a nagy Mecheket garantáltan megidézi, itt nincs rossz lap, amit a Legendary varázslatból visszakapunk. Ha sikerül túlélni a korai köröket, akkor elég jó esélyünk van a végső győzelem megszerzésére. Tortue főleg a Druidokat farmolta a Big Paladinnal, de elég jó számokat hozott a Shamanok és Rogue-ok ellen is. Mech Hunterrel és a fenti Paladinnal 52 meccsből 34-et nyert meg, ami nagyon jó eredménynek számít két, viszonylag népszerűtlenebb deckkel.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?