Hirdetés

"Ha a szerencse mellénk áll, lehet esélyünk" - Jacob - Beznickos duó interjú

A lengyel páros már régóta gyakorol együtt. Komoly esélyesként érkeztek Budapestre a V4 Royale versenyére.

Hirdetés

Jacob már a tengerentúl is megmutatta, hogy komolyan számolni kell vele, amíg Beznickos duó selejtezőkben mutatta meg eddig a tehetségét. A lengyel duó egy kört már nyert, de még messze van a verseny vége. Elkaptuk egy gyors interjúra a párost!

Először is, mutatkozzatok be kérlek!

Jacob: A nevem Jacob és Youtuber vagyok, streamelek is és rendszeresen töltök fel videókat. A haverom pedig a Twitch platformon közvetít, de vannak Youtube videói is. Talán egy kis érdekesség, hogy indultam a Fortnite világbajnokságon is, így páran talán találkozhattak már velem. Beznickos tudna magáról talán többet mondani.

Beznickos: Régóta ismerjük már egymást és a Fortnite világbajnokság selejtezőire is együtt gyakoroltunk és több körön is továbbjutottunk, viszont a végső megmérettetésre kvalifikáltuk magunkat. 

Voltatok már Budapesten korábban?

Jacob: Őszintén szólva még nem, viszont a város varázslatos. Tegnap például elektromos rollerrel utazgattunk, nagyon jó idő volt és mindenki kedves volt velünk.

Kipróbáltatok esetleg valamilyen fogást vagy italt a magyar konyhából?

Jacob: Legtöbbször a szálláson eszünk és talán megkóstoltuk a Gulyás levest, viszont nem vagyok benne biztos. Ilyen fűszeres, mégis finom volt és nagyon ízlett.

Térjünk is vissza a versenyhez. LAN körülmények között játszotok, ami sokak számára stresszes lehet. Ti hogy éreztétek magatokat?

Jacob: Mivel korábban már voltam két LAN eseményen, Los Angelesben és New Yorkban is, nekem nem volt nagy probléma a nagy színpadon játszani, sőt a társamnak sem okozott problémát szerintem. Sok játékost ismerek, akiknek ilyen környezetben tényleg nehéz a játék és inkább otthonról vennének részt a versenyen, viszont én szeretem a tömeget, a színpadot, meg az egész élményt.

Az ötödik kör előtt vagyunk, hányadikok vagytok jelenleg?

Jacob: Pont alapján holtversenyben vagyunk a 9-10. helyen, viszont mivel nyerünk egy kört, mi vagyunk jobb helyzetben.

Ezek alapján mennyi esélyetek van megnyerni az egész tornát?

Jacob: A csehek és a magyar duók nagyon erősek, de ha a szerencse mellénk áll, akkor lehet esélyünk. Mi megteszünk minden tőlünk telhetőt.

A B.R.U.T.E-ról rengeteg panasz érkezett mostanában, a versenyen viszont használhatják a játékosok. Nektek ez problémát jelent, vagy már hozzászoktatok?

Jacob: Őszintén szólva a B.R.U.T.E miatt vesztettük el a második meccset a lengyel barátaink ellen és szerintünk a Mech egy nagy probléma. Értjük, hogy a Epic Games miért adott hozzá egy ilyen tárgyat a játékhoz, mert szórakoztatja a casual játékosokat, viszont versenykörnyezetben a számuk csökkentése csak egy félmegoldás.

Végül egy utolsó kérdés. Ha vissza tudnátok hozni és elérhetővé tenni egy korábbi tárgyat, melyik lenne az?

Jacob: A Bounce pad tetszene nekem nagyon, nem op, de használható. A játékosok többsége valószínű a Drum Gunt mondaná, mivel azzal igazán jól lehet tunkolni.

Beznickos: Én a Grapplert hoznám vissza, mivel nagyon jól jönne az utolsó szűkülés utáni zónában.

Jacob: Talán a Grappler túl erős, mivel 10 töltet volt benne, de nem rossz választás az sem.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?