"Ha a szerencse mellénk áll, lehet esélyünk" - Jacob - Beznickos duó interjú

A lengyel páros már régóta gyakorol együtt. Komoly esélyesként érkeztek Budapestre a V4 Royale versenyére.

Jacob már a tengerentúl is megmutatta, hogy komolyan számolni kell vele, amíg Beznickos duó selejtezőkben mutatta meg eddig a tehetségét. A lengyel duó egy kört már nyert, de még messze van a verseny vége. Elkaptuk egy gyors interjúra a párost!

Először is, mutatkozzatok be kérlek!

Jacob: A nevem Jacob és Youtuber vagyok, streamelek is és rendszeresen töltök fel videókat. A haverom pedig a Twitch platformon közvetít, de vannak Youtube videói is. Talán egy kis érdekesség, hogy indultam a Fortnite világbajnokságon is, így páran talán találkozhattak már velem. Beznickos tudna magáról talán többet mondani.

Beznickos: Régóta ismerjük már egymást és a Fortnite világbajnokság selejtezőire is együtt gyakoroltunk és több körön is továbbjutottunk, viszont a végső megmérettetésre kvalifikáltuk magunkat. 

Voltatok már Budapesten korábban?

Jacob: Őszintén szólva még nem, viszont a város varázslatos. Tegnap például elektromos rollerrel utazgattunk, nagyon jó idő volt és mindenki kedves volt velünk.

Kipróbáltatok esetleg valamilyen fogást vagy italt a magyar konyhából?

Jacob: Legtöbbször a szálláson eszünk és talán megkóstoltuk a Gulyás levest, viszont nem vagyok benne biztos. Ilyen fűszeres, mégis finom volt és nagyon ízlett.

Térjünk is vissza a versenyhez. LAN körülmények között játszotok, ami sokak számára stresszes lehet. Ti hogy éreztétek magatokat?

Jacob: Mivel korábban már voltam két LAN eseményen, Los Angelesben és New Yorkban is, nekem nem volt nagy probléma a nagy színpadon játszani, sőt a társamnak sem okozott problémát szerintem. Sok játékost ismerek, akiknek ilyen környezetben tényleg nehéz a játék és inkább otthonról vennének részt a versenyen, viszont én szeretem a tömeget, a színpadot, meg az egész élményt.

Az ötödik kör előtt vagyunk, hányadikok vagytok jelenleg?

Jacob: Pont alapján holtversenyben vagyunk a 9-10. helyen, viszont mivel nyerünk egy kört, mi vagyunk jobb helyzetben.

Ezek alapján mennyi esélyetek van megnyerni az egész tornát?

Jacob: A csehek és a magyar duók nagyon erősek, de ha a szerencse mellénk áll, akkor lehet esélyünk. Mi megteszünk minden tőlünk telhetőt.

A B.R.U.T.E-ról rengeteg panasz érkezett mostanában, a versenyen viszont használhatják a játékosok. Nektek ez problémát jelent, vagy már hozzászoktatok?

Jacob: Őszintén szólva a B.R.U.T.E miatt vesztettük el a második meccset a lengyel barátaink ellen és szerintünk a Mech egy nagy probléma. Értjük, hogy a Epic Games miért adott hozzá egy ilyen tárgyat a játékhoz, mert szórakoztatja a casual játékosokat, viszont versenykörnyezetben a számuk csökkentése csak egy félmegoldás.

Végül egy utolsó kérdés. Ha vissza tudnátok hozni és elérhetővé tenni egy korábbi tárgyat, melyik lenne az?

Jacob: A Bounce pad tetszene nekem nagyon, nem op, de használható. A játékosok többsége valószínű a Drum Gunt mondaná, mivel azzal igazán jól lehet tunkolni.

Beznickos: Én a Grapplert hoznám vissza, mivel nagyon jól jönne az utolsó szűkülés utáni zónában.

Jacob: Talán a Grappler túl erős, mivel 10 töltet volt benne, de nem rossz választás az sem.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!