Gigászi csatában nyerte a V4FSF döntőjét a dán Tricked!

Gigászi csatában nyerte a V4FSF döntőjét a dán Tricked!

2-1-re sikerült győzedelmeskednie a dán Trickednek.

Vasárnap este véget ért a 2019-es V4 Future Sports Festival CS:GO döntője. Két pályán is hatalmasat hajrázott az MIBR, a Tricked mégis erősebb volt és ők jutottak be a V4FSF döntőjébe. Óriási tömeg gyűlt össze a Hungexpo G csarnokában, hogy láthassa a Virtus.pro és a Tricked összecsapását.

Mirage

A lengyelek most már sokadjára a héten, Mirage-t választották pályájuknak, mégsem sikerült túl erősen kezdeniük. Elbukták a pisztolykört és az utána következő ecot is. Nem váratott sokat magára az egyenlítés, 2-2-ről tudta megfordítani az állást a lengyel ötös, de ez sem tartott sokáig. Ezután fej-fej mellett haladt a két csapat, de azért érződött, hogy a lengyelek pályáján indult az összecsapás. Az első félidő végül 9-6 lett a VP javára és a második félidőt is remekül indították.

Az egész csapat jó teljesítményt nyújtott, de snax irányítás közben is kimagaslott. A második félidőt CT-ben folytatta a VP és sikerült is elhúzniuk 14-6-ra. Azt viszont tudjuk, hogy a Tricked ellen ez nem életbiztosítás. Hirtelen 12-14-re alakult az eredmény, de aztán a VP végre úgy döntött, hogy befejezi a meccset és 16-12-re megnyeri az első pályát.

Nuke

Második mapnak jöhetett a Tricked szokásos pályája, ahol a versenyen eddig egyetlen csapat kivételével mindenki megvertek. Ez a gárda a lengyel ADWOKACIK volt, az MiBR pedig kitiltotta ellenük az elődöntőben.

A Tricked kezdett a támadó oldalon és rögtön a pisztolykört sikerült megnyerniük. A kötelező kör és force után még mindig nem engedtek kört a lengyeleknek, így hamar 5-0-ára alakult az eredmény. Ezután viszont fej-fej mellett haladt a mérkőzés a 7 terrorista kör pedig bőven elégnek bizonyult a Trickednek, még úgy is, hogy az első félidőt a VP nyerte.

16-10-re behúzták a saját pályájukat, ezzel jöhetett a decide, Train!

Train

A döntő map jól indult a VP-nek, gyorsan sikerült elhozni a pisztolykört és két kötelezőt, ezután viszont betonbiztossá vált a Tricked védelme és egészen a félidőig egyetlen kört sem engedtek a lengyeleknek.

A pisztolykör borzasztó fontosnak bizonyult mindkét oldalnak a bomba lerakása után pedig 1v1 szituáció kerekedett, amiből nagy meglepetéssel a dán irányító, HUNDEN jött ki jobban, ezzel megszerezve csapata 13. körét. A VP ezután viszont még hajrázott egy hatalmasat és elkezdte sorra hozni a köröket 14-3-ról hirtelen 14-10-re állt a két gárda. Ezután egy kör ismét a dánok zsebében landolt, később pedig sikerült is befejezniük a meccset, 16-11, a dánok a V4 Future Sports Festival bajnokai!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!