Hirdetés

Saviors of Uldum Lorewalking: Colossus of the Moon, High Priest Amet és Siamat háttértörténete

A terület sokszínű világa érdekes karakterekkel van tele. 

Hirdetés

A Saviors of Uldum kiegészítő teljes mértékben a World of Warcraft: Cataclysm játékában szereplő Uldum zónáján alapszik, így számtalan ott élő lény elevenedett meg kártyaként. A híresebb karakterek háttértörténetéről már írtunk nektek korábban, most pedig ismét hoztunk nektek három Legendás kártya figurájának eredetét. Vágjunk is bele!

Colossus of the Moon

A Colossus of the Moon testvérével, a Colossus of the Sunnal együtt Uldumban található Quest mobok. A két gigász alapvetően félig eltemetve fekszik Orsis városában, viszont ha Azeroth hősei megpróbálják megszerezni a Stone of the Moon és Stone of the Sun tárgyakat, akkor megelevenednek és az életükre törnek. A lények legyőzése egyébként fontos részét képezi Harrison Jones kalandjainak a zónában.

High Priest Amet

A jövőbe látó képességgel rendelkező High Priest Amet alapvetően nem sok szerepet tölt be a Cataclysm kiegészítő során, csupán King Phaoris tanácsadójaként szolgál és néhány küldetést kaphatunk tőle Ramkahen városában. Ettől függetlenül teret adhatunk némi spekulációnak, Madam Lazul például nyíltan a League of E.V.I.L szervezethez köthető, így a Priest kaszt és akár Amet is kollektíve érintett lehet. További információnk sajnos nincs jelenleg, viszont reménykedhetünk benne, hogy a Blizzard többet is elárul majd a karakterről a Tombs of Terror solo kalandban.

Siamat

Siamat, avagy a Lord of the South Wind egy nagy erejű entitás, aki Al'akir belső tanácsának, a Conclave of the Windsnek tagja. A történet szerint Deathwing parancsára őt küldte el a Szelek Ura, hogy szabadítsa fel Neferset tol'vir törzsét a Curse of Flesh alól. Magyarázatképpen, Azeroth világának egyes lényei évezredekkel a Warcraft játékok történései előtt még kőből voltak, az Old God Yogg-Saron azonban szabadjára engedett egy átkot, ami idővel átalakította testüket és halandóvá tette őket.

Deathwing visszatérésekor azzal próbált meg szövetségeseket szerezni Uldumban, hogy megígérte, megtöri a varázslatot a vele lepaktáló tol'vireken. Siamat el is végezte a feladatát, a Neferset törzs azonban ellene fordult és bebörtönözték a Lost City of the Tol'virben, ami egy 5 fős dungeonként funkcionál a zónában. Azeroth hősei véletlenül szabadjára engedik a djint, így kénytelenek végezni vele. Érdekesség, hogy az Alliance és a Horde bajnokai később a Conclave of the Wind többi tagját, illetve Al'akirt is elteszik láb alól a Throne of the Four Winds raid során. 

Nektek egyébként melyik a kedvenc lore karakteretek Uldumban? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?