Hirdetés

Mutálódott a Token Shaman, Legend #1 lett az eredménye!

Nem csak a Quest változattal érdemes próbálkozni, mutatjuk a Mutate Token Shamant.

Hirdetés

Nagyon messze van még a következő kiegészítő, de már sokan unják a profik közül a Standard metát. Nem kell ezekre a hangokra hallgatni, ha olyan deckekkel is képesek egyesek elérni a Legend #1-et, mint a Mutate Token Shaman, amit most be is mutatunk nektek!

Jambre's Legend #1 Mutate Token Shaman

Deck kód: AAECAaoIAqH4AualAw7TAfkDkwn28AKP+wKc/wL2igOrjAOMlAO0lwPGmQPUpQP5pQPKqwMA

A Token Shamannak három változatával lehet találkozni a Standard metában. Az egyikben kizárólag a Murlocok szerepelnek és a kivégzéshez a Bloodlust használható egyedül, a másikban már megjelennek a kihagyhatatlan Murlockok és a Lackeyk is, de mellettük a burst spellekre lehet támaszkodni, ha szeretnénk pontot tenni a mérkőzés végére. A harmadik verzió a fenti lista, ami nagyban hasonlít a másodikhoz, azonban a kézből kiszórható burst varázslatok helyett a board és az Evolve mechanika egészíti ki a szokásos Lackey / Murloc csomagot. A Former Champ, a Mogue Fleshshaper és a Mutate főleg a Quest Shamanból lehet ismerős, a Storm Bringer azonban még abban sem szerepel, hiába hasznos már 3-4 kis lény esetében is.

A deckkel nincs más dolgunk, mint megszerezni a mérkőzések elején a boardot, amivel folyamatosan fenyegetni tudjuk az ellenfelet, mivel nem tudja, hogy mikor lesz ott a kezünkben egy Bloodlust. A Former Champ óriási tempót jelent az ötödik körben, ha van mellé Mutate, mivel 5 manáért garantáltan kapunk egy 5/5-ös lényt, plusz esély van egy használható hat dropra is. A sok Murloc / Quest Shaman pakli ellen a Mogu Flashshaperben is van potenciál, azonban mellé is szükség van egy Mutate-re. A többi kártyát már ismerhetjük a Token Overload típusból, ezért érdemes feleleveníteni ezeket az emlékeket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?