YNk fotója buktatta le coldzerat? - Most már szinte biztos, hogy a brazil a FaZe-be igazolt

YNk fotója buktatta le coldzerat? - Most már szinte biztos, hogy a brazil a FaZe-be igazolt

Bármelyik pillanatban hivatalossá válhat az új FaZe.

Hetek óta hallani, hogy coldzera a FaZe miatt hagyta el a MiBR kötelékét, de sem a csapat, sem a játékosok nem kommentálták a kiszivárgott információkat. Egy nap és a FaZe-nek már éles meccse lesz LAN-on, legkésőbb holnap kénytelenek lesznek végre bejelenteni coldzera érkezését a FaZe-hez, de már most is annyi minden szivárgott ki, hogy biztosra vehetjük az átigazolását.

Holnap kezdődik az ESL One: New York, a csapat pedig Varsóban tartott bootcampet, ahol több, mint valószínű, hogy coldzera is itt volt. Egyrészt élőben láthattuk azt a TeamSpeak szervert, ahol NiKo és coldzera is lengyelországi IP-ről volt fent, de ha ez nem lenne elég, akkor YNk is beszédes képet osztott meg saját Instagram profilján.

A helyszín a Varsó-Chopin repülőtér, és bár a képen csak NiKo, broky és YNk látható elsőre, a szemfüles rajongók azonnal észrevették, hogy a képet bizony coldzera csinálta. Egyszerűen vagy nem gondoltak arra NiKo-ék, hogy coldzera tükörképe tisztán látható lesz a képen, vagy már nem is akartak vele foglalkozni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Going to New York today for #ESLOne with our newest addition @brokycs after a small bootcamp in Warsaw. He will surprise a lot of people, don't sleep on him ???? #FaZeUp #IDEMO

Janko Paunovic (@dzankoooo) által megosztott bejegyzés,

Mindezeken túl, DeKay is azt állítja forrásaira hivatkozva, hogy már gyakorlatilag kész az átigazolás és az ESL One: New Yorkon már ott lesz a csapattal a brazil sztárjátékos. Nem tudni mire vár a FaZe, miért nem jelentették már be hivatalos coldzera érkezését, hiszen most már szinte biztos, hogy New Yorkban a következő FaZe-t láthatjuk majd:

  • Håvard "rain" Nygaard
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Olof "olofmeister" Kajbjer
  • Helvijs "broky" Saukants
  • Marcelo "coldzera" David
  • Janko "YNk" Paunović (edző)

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!