Magyar győzelemnek örülhettünk a V4FSF Gran Turismo Sport döntőjén!

Magyar győzelemnek örülhettünk a V4FSF Gran Turismo Sport döntőjén!

Kiemelkedtek a magyar pilóták a V4 FSF GTS döntős mezőnyéből.

Tíz versenyzővel rajtolt el a V4 Future Sports Festival Gran Turismo Sport döntős futama, de ennyire sima magyar fölényre valószínű nem sokan számítottak. Már a selejtezők alatt megmutatták hazánk legjobb GTS pilótái, hogy ők a valódi esélyesei a V4FSF versenyének, azonban az online szakasz után, offline sem remegett meg a kezük és biztosan kormányozták Red Bull X2019-es versenyautóikat. 

A 11 körös mindent eldöntő futamon a meghívottak, azaz Blazsán Patrik és Báder Benjámin álltak az élre, utánuk következett a selejtezőkről bejutott magyar "hármasfogat", azaz Tápai Ádám, Vida Benedek és Horváth Olivér triója. Mögöttük jelentős lemaradással rótták a köröket a cseh, lengyel és szlovák pilóták, de valódi veszélyt egyikőjük sem jelentett a magyar srácokra. Végül a vártnál simábban húzta be Blazsán Patrik a futamgyőzelmet, ezzel a fantasztikus teljesítménnyel behúzta a V4FSF bajnoki címét és a 2500 eurós fődíjat. Mögötte Báder Benjámin haladt át a célvonalon, ezzel 1500 eurót vihetett haza az ezüstérem mellé, harmadik helyen a selejtezőben világrekordot autózó Tápai Ádámot intette le a virtuális kockás zászló. A bronzéremhez 1000 eurós nyeremény is társult. A negyedik helyen Horváth Olivér ért a célba, ötödikként a szemtelenül fiatal, 13 éves Vida Benedek végzett. 

A nagyszerű döntőt a helyszínen és az online közvetítésen is rengetegen követték, ha lemaradtatok volna róla, akkor a Race Onlie Hungary YouTube csatornáján teljes egészében visszanézhető a mindent eldöntő verseny.

Óriási siker volt az egész V4 FSF GTS verseny, ezt a közel 2000 nevező is megerősíti. A világszínvonalú szervezésért hatalmas köszönet illeti a Race Online Hungaryt, nélkülük nem jöhetett volna létre ez a nagyszerű esemény. Ha szeretnétek még többet megtudni a Gran Turismo e-sportról akkor keressétek fel a ROH Facebook oldalát, vagy látogassatok el hivatalos weboldalukra.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

(Fotók: Race Online Hungary)

Kövess Minket!