Dusty Depot és Loot Lake között élhetjük majd át a legújabb eventet!

Dusty Depot és Loot Lake között élhetjük majd át a legújabb eventet!

Úgy tűnik, hogy még a pályát is el kell hagynunk egy ideig.

Heteken belül véget ér a szezon, a szivárogtatások és a félinformációk alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy ismét nagy dobásra készül az Epic. Az Event nevét már egy ideje tudjuk, ami nem más lesz, mint a "The End" azaz "A vége". Arról viszont fogalmunk sincs, hogy pontosan minek a vége következik és ehhez mennyi köze van például a Visitornak és a rakétájának. Az elmúlt napokban viszont rengeteg apró információt tudtunk meg az eseményről, ami valószínűleg lezárja a 10. szezont.

Időpont

Az adatbányászok egybehangzó véleménye szerint az event vasárnap lesz, csak még azt nem tudják, hogy pontosan mikor. A tippek szerint október 5, tehát jövőhét vasárnap lesz majd, de hivatalos információt még nem kaptunk.

Mi történik?

Egyelőre erről tudjuk a legkevesebbet, annyi viszont biztos, hogy valamiért a szokásostól eltérően nem szerdán vagy csütörtökön, hanem jövőhét vasárnap ér véget a szezon, ha csak rá nem húz még néhány napot az Epic, hisz erre is volt példa. Egyedül néhány szövegrészletet találtak az adatbányászok, ami azt jelzi, hogy "A vég csöndben érkezik meg" és "Aktiváljátok a jelzőállomást akkor, amikor az időzítő eléri a nullát. A Zero Pointot ismét meg kell fékeznünk. Ha ők járnak sikerrel az a véget jelenti számunkra."

Hol?

Szerencsére erről már többet megtudtunk a fájloknak köszönhetően. Annyi biztos, hogy maga az esemény Dusty Depot és Loot Lake közötti mezőre szűkül majd, de az ideje alatt újra kiteleportálnak minket a pályáról, csak úgy, mint a pillangós eventnél.

Ez azt jelentheti, hogy ismét áttérünk a másik dimenzióba, vagy ezúttal tényleg elhagyjuk a szigetet és innen nézhetjük végig az esetleges pusztulását:

Teória

A vezető teória jelenleg egyértelműen az, hogy a sziget, vagy egy része elpusztul majd az event során, de könnyen előfordulhat az is, hogy megmenthetjük a szigetet. A profik egyértelműen nem akarnak új pályát, de az biztos, hogy a mezei játékosokat visszavonzaná egy ismeretlen terület, így nehéz dolga van a fejlesztőknek. Arról, hogy az egész sztorihoz mi köze a Visitornak még nem túl sokat tudunk, de úgy érezzük, hogy a következő egy hétben sok mindenről lehull majd a lepel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!