Két, kispadra tett sztárjátékossal térhet vissza a 100 Thieves

Két, kispadra tett sztárjátékossal térhet vissza a 100 Thieves

NBK és Aleksib lehetnek az új 100 Thieves első játékosa.

Még a nyár közepén mi is beszámoltunk arról, hogy az anno nagy reményekkel induló, majd pár hét alatt befuccsoló 100 Thieves újra a CS:GO felé venné az irányt. Akkoriban nem csak coldzera tűnt esélyesen leigazolható játékosnak, de arról is volt szó, hogy a teljes OpTic Gaming a 100 Thieves irányítása alá kerül. 

Július óta most először törte meg a csendet valamilyen pletyka, híresztelés az alakulóban lévő új csapatról, az első nevek alapján pedig máris bizakodhatunk. Több forrás is megerősítette, hogy a Major után az ENCE és a Vitality kispadjára került Aleksib és NBK is esélyes, hogy az új 100 Thieves felállásban folytatja majd.

NeL szerint egyelőre arról van szó, hogy NBK és Aleksib szeretne a leginkább közösen játszani, de kétlem, hogy a 100 Thieves elszalasztana egy ilyen lehetőséget. A francia újságíró azt is elárulta, hogy a csapat irányítójának Benjamin "blameF" Bremer-t szemelték ki, de az az üzlet végül dugába dőlt, így még mindig csak gyerekcipőben járt a 100 Thieves projekt.
Egyelőre tehát közel sem biztos, hogy a Vitality és az ENCE volt sztárjai új, közös csapatban folytatják majd, mindenesetre érdekes lenne látni kettőjüket egy célért küzdeni, arról nem is beszélve, hogy ki tudja kik érkezhetnének még kettőjük mellé. Lehet végre kialakulna egy valóban erős, európai sztárcsapat, akik a FaZe-zel ellentétben eredményeket is tudnak elélni?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!