Secretek és Mechek: ezekből áll össze a különleges Highlander Paladin

Off-meta decknek tűnhet első ránézésre, de a számok alapján komolyan kell venni. Ez a Highlander Paladin!

A Secret Paladin működik? Sajnos nem igazán. A Mech Paladin erős most a Standard metában? Fenntartásokkal kell kezelni, de egész jó számokat hoz SoU lapok nélkül is. Ennek a két változatnak a fúziójából született meg a Highlander Paladin, ami Rank 5 alatt jelenleg az egyik legjobb választásnak bizonyul. Mutatjuk a különleges, de mégis ismerős paklit!

Highlander Paladin

Deck kód: AAECAZ8FHowBngHcA68EyATPBvoGrwet8gKR+wKY+wL2/QLW/gLY/gLZ/gLh/gKggAPMgQP1iQP5kwO+mAOOmgOQmgOUmgODoQPFoQP8owODpwOEpwOftwMAAA==

Commander Rhyssa sokak érdeklődését felkeltette, mivel ettől a Legendarytől várták, hogy visszahozhatja a Standard metába a Secret Paladint. Végül egy-két gyengébb próbálkozás után elhalt az ötlet, de a Highlander változatban újraéledt a koncepció, bár kellett hozzá egy kis támogatás a Mechek oldaláról is. A Highlander Pala ezt a két stílust ötvözi, de természetesen nem maradhat ki a listából a Siamat + Octosari duója sem, amikkel már a Highlander Warriorban is találkozhattunk. Túl jó mindkét lap képessége, hogy veszni hagyjuk őket, ahogy Tirion is olyan egyedi megoldásokkal rendelkezik, ami pótolhatatlan egy ilyen deckben.

A gyors early game a fő fegyvere a fenti paklinak, ezért kötelező megtartani kezdőkézben Sir Finley of the Sandst, a Crystologyt, a Secretkeepert, a Glow-Tront és a Mecharoot. Ha sikerül behúzni néhány Secretet, vagy a Mech vonalról a Micro-Mummyt és a SN1P-SN4P-et, akkor simán legyorsulható az ellenfél. Igazi területi sebzésből mindössze csak egyet találunk, ezért nagyon nehéz visszajönni boardon, ha valamilyen okból kifolyólag elveszítettük azt. A fejlesztett Hero Power akár még a late game-ben is meglepetést okozhat, de általában a 8-9. körre befejeződnek majd a mérkőzések. Eddig eldől, hogy sikerült-e a rengeteg olcsó varázslattal és lénnyel felőrölni az ellenfelet, vagy kifogytunk a munícióból és nekünk kellett megnyomni a Concede gombot.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!