3,5 millió forintot nyert a Team Plague a Milan Games Week PUBG Mobile versenyén!

3,5 millió forintot nyert a Team Plague a Milan Games Week PUBG Mobile versenyén!

A magyar játékosok harmadik helyen végeztek a több mint 160 ezer eurós Milánói tornán. 

A PUBG mobilos verziója hatalmas siker az egész világon és pár hónappal ezelőtt az is kiderült, hogy több mint 400 millió alkalommal töltötték már le a játékot, a Kínán kívüli aktív játékosbázis száma pedig megközelítőleg 50 millió főt tesz ki. A körülmények miatt rengetegen nyitnak a játék e-sport szférája felé, így tett például a Team Plague is, ami nemrég PUBG Mobile csapatot szerződtetett.

Sziasztok! Nemrég bejelentettük, hogy nyitunk a mobil esport játékok felé is. Szeretnénk bemutatni nektek PUBG MOBILE ...

Posted by Team Plague on Saturday, September 28, 2019

A szervezet szárnyai alatt a játékosok első megmérettetése nem kisebb esemény volt, mint a Vodafone és ESL által tető alá hozott, 165 ezer euró összdíjazású PUBG Mobile verseny Milánóban, ami már a cég 5G hálózatán játszódott a hétvége folyamán. A 6 mérkőzéses döntőben remekül szerepelt a Team Plague és több körön keresztül vezették is a tabellát, az utolsó két körben azonban nem jött ki jól számukra a lépés és végül a harmadik helyen végeztek. A csapat ezzel az eredménnyel nem csak maguknak, a szervezetnek, de Magyarországnak is dicsőséget szereztek, továbbá 11 ezer euróval, azaz nagyjából 3,5 millió forinttal lettek gazdagabbak. A torna végeredménye a következő!

Ha kíváncsiak vagytok egyébként a mérkőzésekre, akkor indítsátok el az alábbi videót!

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk Gratulálni a Team Plague PUBG Mobile csapatának a helyezéshez és sok sikert kívánunk nekik a jövőben!

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!