Off-meta, de Top 100 Legendbe mentek vele: mutatjuk a megújult Deathrattle Rogue-ot

Off-meta, de Top 100 Legendbe mentek vele: mutatjuk a megújult Deathrattle Rogue-ot

Egy régi ismerős tért vissza, Legend 100 Deathrattle Rogue következik!

A Boomsday Project megjelenése után berobbant a metába a Deathrattle Rogue, amivel nagyon szép eredményeket értek el a kártyások. Azóta lefolyt már elég sok víz a Dunán és a pakli visszasüllyedt az off-meta bugyraiba. A Saviors of Uldum elhozta ugyan Anka, the Buriedet, amitől sokan várták, hogy újra életet lehet az eltűnt változatba, azonban nem váltak be ezek a jóslatok. Draycon Anka nélkül próbálkozott a DR Rogue-gal és mennyire jól tette, Legend 100-ig mászott az újragondolt paklival!

Draycon's Top 100 Legend Deathrattle Rogue

Deck kód: AAECAaIHBLICoIADg6cDn7cDDbQBzQOIB90ItPYCx/gC3voCj5cDkJcD+5oD/poD+6UD9acDAA==

Az eredeti Deathrattle Rogue-ból átemelte a Necrium Blade-et Draycon, azonban a Necrium Vial már nem szerepel az új listán. Közrejátszik ebben, hogy a Preparation nerf miatt csak három manáért játszható már ki a lap, ami talán már túl lassú a jelenlegi gyors metában. A Blade mellett természetesen a Mechanical Whelp is feltűnik, de tovább erősíti a Mech vonalat a SN1P-SN4P is. A laphúzásért az Octosari felel, a lapgenerálásban a "burgle" kártyák segítenek.

Kezdőkézbe kötelező megtartani a Pharaoh Catet, a Blink Foxot, a SN1P-SN4P-et, a Hench-Clan Burglart és a Necrium Blade-et. Utóbbit azért, mivel a Cavern Shinyfinder rotált Wildba, ezért nincs már fegyverhúzás a pakliban. Aggro ellen a Backstab, Coin mellé az EVIL Miscreant, SI:7 Agent és Edwin VanCleef is tartható. Ha ott a fegyver, akkor a Sahket Sapper sem túl rossz lap, sőt fegyver + Coin mellé mehet a Mechanical Whelp is.

Egykoron a deck nagyszerűen teljesített a Midrange / Control matchupokban, de szenvedett az Aggro ellen. A fenti lista hasonlóan szerepel a Standard Ranked mérkőzéseken, de a Quest Druid sajnos nem kedvez neki, hiába Midrange deck. Draycon beszámolója szerint a Zoo Warlockok és a Control Warriorok ellen szerezte a legtöbb vereségét, de néha megviccelte a többi Rogue verzió is. Kellemes színfoltja a DR Rogue a mostani metának, amivel egész jól lehet haladni, bár Octosari miatt nem igazán javasolt túl sok dustot áldozni rá.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!