Egy utolsó láda bevezetésével búcsúzunk a Crate rendszertől - Bemutatkoznak a Blueprintek

Egy utolsó láda bevezetésével búcsúzunk a Crate rendszertől - Bemutatkoznak a Blueprintek

A Vindicator Láda lesz a legutolsó, melyet még lehetőségünk lesz kinyitni.

A Psyonix korábban már megszellőztette - amelyről mi is beszámoltunk -, hogy alapjaiban változtatják meg a mai láda- és traderendszert. Ennek részleteibe most bepillantást nyerhettünk.

Bemutatkoznak a tervrajzok, avagy Blueprintek

Egy decemberi frissítésben kerül bevezetésre egy új rendszer: ezek a Blueprintek, magyarul tervrajzok. Minden lejátszott mérkőzésed után esélyed lesz kapni egy tervrajzot dropként. Ez a tervrajz fog a ládák helyébe lépni. Amennyiben kapsz egy ilyen tervrajzot, az pontosan meg fogja neked mutatni, mit is építhetsz belőle, ha egy bizonyos összeget fizetsz érte. Ahogy a raktáradba került, lehetőséged lesz fizetni, hogy elkészítsd az adott itemet, és máris használhatod; vagy ott is hagyhatod, ha később szeretnéd elkészíteni.

A ládákból nyitott tárgyakhoz hasonlóan, minden tervrajz tartalmazhat egy bizonyos típusú painted, certified, vagy akár special edition itemet is.

Itembolt és kreditek

Ha nem tetszik ez a fajta lehetőség, akkor irány az Itembolt. Ez a bolt, az Esport Bolthoz hasonlóan fog majd kinézni; azaz bizonyos időközönként frissülő, igen széles körű listából tudsz elemeket vásárolni a raktáradba. Ez a bolt a korábbi ládákból nyitható tartalmakat fogja árulni, valamint bemutatkozik a titanium white festésű Dominus is. Fontos megjegyzés: az Itemboltból vásárolt termékek nem lesznek cserélhetők!

A tervrajzok elkészítéséhez és az itemboltban kreditekért tudsz vásárolni. Ezek a kreditek lépnek a korábbi kulcsok helyére. A kreditekből tudod elkészíteni az adott elemet, amelyet a tervrajz ajánl, a Rocket Pass Premiumot beváltani, illetve az Itemboltból megvásárolni egy itemet. Az Esport Tokeneknek ezekhez nem lesz köze, a kettő rendszer csak alapjaiban hasonlít egymáshoz, azaz az Esport Boltban csak ezekkel a tokenekkel fogsz tudni vásárolni a továbbiakban.

További részleteket későbbre ígértek a fejlesztők

Mi lesz a meglévő kulcsaimmal és ládáimmal?

Ne aggódj, ahogy az új rendszer életbe lép, a kulcsaid automatikusan átváltják kreditekké, ahogy a frissítést követően elindítod a játékot. Ezenkívül a ládáidat is átalakítják tervrajzokká, a ládának megfelelő itemmel.

Mielőtt azonban az új rendszer elindul, egy utolsó láda, a Vindicator Crate még a raktárunkat gazdagíthatja. Ezt a ládát október 3-ától, csütörtöktól kaphatod a mérkőzéseid után, a ládából pedig akár a Sentinel névre hallgató autót, vagy a Neuro-Agitator gólrobbanást is kinyithatod.

A borító- és ezen kép forrása: RocketLeague.com

Bővebb részletek az átváltásokról szintén később várhatók.

Egyéb változások

A trade-in rendszer is változáson megy át. (A trade-in az, amikor öt ugyanolyan gyakoriságú elemet cserélsz be egy eggyel ritkább gyakoriságúra.) A tervrajzrendszer életbe lépésével a jelenlegi trade-in rendszer már nem lesz elérhető a fizetős tartalmakat tekintve. Konkrétabban: a tervrajzokból, itemboltból vagy korábban a ládákból kapott itemeket már nem fogod tudni "egybegyúrni". Ez viszont nem érinti a mérkőzések után kapott dropokat, azokat továbbra is be tudod cserélni ritkább itemekre.

A fejlesztők ezenkívül olyan tulajdonsággal is szeretnék felruházni a raktárat, hogy lehetőségünk legyen archiválni a nem használt itemeket, így azokat nem fogod látni a használt elemekkel egy listában.

Mi a véleményetek a változásokról? Mennyire tetszik az új rendszer? Oszd meg velünk véleményed hozzászólásban! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!