DeadFox teljesen magyar felállással tér vissza!

DeadFox teljesen magyar felállással tér vissza!

Jóval kevesebb ideig tartott ez a szünet, mint azt gondoltuk.

DeadFox HellRaisers-ös 3 éve után jó pár interjút készítettünk vele, amiben elmondta, hogy egyelőre nem tervez visszatérni a profi CS:GO-hoz. Most mégis úgy tűnik, hogy egy teljesen magyar rosterrel csap bele ismét a profi életbe. Természetesen elmondása szerint is mindenki realisztikus a csapatba, így egyelőre nincsenek célok. Nézzük is meg viszont, hogy kikkel tér vissza Magyarország legeredményesebb játékosa:

  • Böröcz 'DeadFox' Bence
  • Árvai 'boco' Attila
  • Bana 'Barcode' Kevin
  • Atif 'gejmzilla' Mustafa
  • Kaposvári 'V1CE' Csaba

A HLTV gyorsan kapcsolatba is lépett DeadFox-szal, aki a következőket nyilatkozta:

"Nem terveztem, hogy újra csapatban játszok, de hogy őszinte legyek az előző fél év és a V4FSF után, miközben néztem a játékosokat a színpadon rájöttem, hogy mindez mennyire hiányzik. Ezután Boco is heteken át mindennap rám írt, emellett a barátaim is azt mondták, hogy újra játszanom kéne, úgy éreztem, hogy fel tudok építeni egy csapatot a nulláról."

A játékosokat persze nektek, magyar rajongóknak már nem kell bemutatnunk, de Bence még annyit elárult, hogy ezúttal végre nem a támogatói szerepben tetszeleg majd, hanem újra megérkezhet az AWP-s DeadFox, akit régen megismertünk. Emellett megemlítette azt is, hogy egyelőre célok nincsenek, mivel kell némi idő, hogy ez a csapat kiforrjon, de úgy érzi, hogy amikor eljön az idő, akkor ismét a legjobb csapatok ellen játszik majd.

Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy akár egy újabb gárda bekerülhet a Salamander-BP5-Gamerzone triumvirátus csatáiba és még szorosabbá válhatnak a hazai versenyek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!