Bemutatták a Marvel's Avengers gyűjtői kiadását - És megjelenési dátumot kapott Iron Man külön játéka is

Bemutatták a Marvel's Avengers gyűjtői kiadását - És megjelenési dátumot kapott Iron Man külön játéka is

Kedvenc szuperhőseink fogják uralni 2020. első felét!

Javában zajlik a New York-i Comic Con, ahol persze a Marvel legújabb játékai kapták a legtöbb figyelmet, persze gaming kategórián belül. 2020 első fele igazi csemege lesz a Marvel rajongóinak, hiszen pár hónap leforgása alatt két játékot is kapunk kedvenc szuperhőseink főszereplésével.

Igaz, véleményem szerint a Marvel's Avengersnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Eddig engem csöppet sem győzött meg a játék arról, hogy érdemes lenne foglalkozni vele, azt viszont el kell ismernem, hogy a most bemutatott gyűjtői kiadás lenyűgöző. A nemes egyszerűséggel 'Earth's Mightiest Edition' névre hallgató csomag mindennel meg van pakolva, amire csak egy Marvel rajongó várhat. Avengers embléma, Fekete Özvegy logója, Thor kalapácsa kulcstartó formájában, Vasember páncéljának tervrajzai, fotó a program játszható karakteriről, Hulk figura és egy művészien kidolgozott Amerika Kapitány szobor kapott helyett a csomagban.
Egyelőre csak ez a helyszíni fotó árulja el a gyűjtői kiadás tartalmát, így például azt sem tudjuk még, hogy mennyi pénzt kell majd kiperkálnunk a csomagért. A Crystal Dynamics játéka mellett pedig végre előzetest, sőt, egyben megjelenési dátumot is kapott Vasember önálló játéka. A kizárólag VR eszközökre érkező programban mi magunk bújhatunk a híres páncélba, ellenfelünk a Hangya filmekből megismert Szellem lesz.

A két Marvel játék közül ez érkezik majd hamarabb, a hiszen Vasember bőrébe már 2020. február 28-án belebújhatnak majd a PSVR tulajdonosok, míg a Marvel's Avengers 2020. május 15-én fog megjelenni, PC-re, PS4-re, XBOX One-ra és Google Stadiára.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!