A Visitor nemrég felfedezett hanganyaga továbbgörget egy Fortnite teóriát

A 10. szezon vége egyre közelebb van, az Epic Games pedig nagyon lassan feloldja a titkosítást bizonyos fájlokról.

A tizedik szezonra már valószínűleg a játékosok nagy része kiismerte az Epic Games és az adatbányászok közötti furcsa románcot. Az Epic mindent megtesz azért, hogy az adatbányászok ne férjenek hozzá idő előtt olyan dolgokhoz, amiket már betettek a játék fájljaiba, de még nem publikusak, az adatbányászok pedig természetesen azon vannak, hogy ezt megkerüljék.

Mostanra már talán nem túlzás azt mondani, hogy az adatbányászok azt látják, amit az Epic akar, hogy lássanak, hiszen már képesek olyan titkosítással ellátni a játék részleteit, hogy azt nem csak nehéz, de akár bűncselekmény is feltörni. Sok esetben ezért már inkább elnyújtott leakek érkeznek az információdementoroktól, olyanok, mint amilyet most is kaptunk.

A következő videóban két darab eddig titkosított hangfájl hallgató meg összevágva, ezek a Visitor mondatai. A videó alatt megtalálhatjátok a magyar fordítást is hozzájuk.

"Amit most mi heten megpróbálunk megtenni, az nagyon kockázatos, úgy gondolom, hogy nem ŐK az egyetlenek, akik figyelnek minket, de muszáj megtennünk, különben örökre elveszítjük a hidat."

"Úgy gondolom, hogy senki nem gondolkodott azon, hogy a sziget változni fog. Hogy az interdimenzionális jelenségek megoldódnak, ahelyett, hogy tovább folytatódnának. Most hogy első kézből láttam azt kell mondjam, hogy az egész csak a türelemnek köszönhető."

A szöveg sok helyen meglehetősen zavaros, a lényeg azonban az első hanganyagban van; "Amit most mi heten megpróbálunk megtenni..." Ez a hetes szám már nem először jön elő, van egy olyan népszerű teória, miszerint valójában 7 különböző Visitor létezik, akár 7 különböző idősíkon, vagy univerzumban. Ez az elképzelés a játékban már megjelent két Visitor leírásából ered.


Jól látható, hogy a karakterek leírásában ott szerepel a "One of The Seven", vagyis egy a hét közül.

Ez a teóriavonal roppant összetett, amit persze lehet, hogy a játékosok gondoltak már túl, de valószínűleg az Epic Games-nek sem kellett a szomszédba mennie egy kis tudományos-fantasztikumért. Nem mondom, hogy a vasárnapi eventnél minden kiderül, ugyanis az eddigi események mindegyike csak még több kérdést vetett fel, de ki tudja, talán most már tényleg tisztázza a képet az Epic.

Mellékesen megjegyeznénk még, hogy amennyiben a Visitor hanganyagai lejátszásra kerülnek a BR módon belül, akkor ez lesz az első alkalom, hogy szinkronhang is hozzájárul a történetvezetéshez.

Többen is felvetették egyébként azt az opciót, hogy a hanganyag a játék STW módjához tartozik, azon belül is Dr. Vinderman személyéhez. Az adatbányászok eddig az esetek döntő többségében ki tudták szűrni a két játék fájljait, ha valaminél mégis ott volt a lehetőség arra, hogy az STW-hez tartozik, akkor ahhoz odaírták, most viszont ez nem merült fel a részükről.

Az biztos, hogy vasárnap valami nagy dolog fog történni, a kérdés már csak az, hogy pontosan mi? Ti mire számítotok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!