Ennyi volt, felbomlott az OpTic Gaming!

Ennyi volt, felbomlott az OpTic Gaming!

Úgy gondolták, hogy az OpTic-ban nincs jövő és könnyen lehet, hogy igazuk is van.

Az utóbbi napokban ti is figyelemmel követhettétek az OpTic Gaming EPL szereplésért a Magyar Esport TV Twitch csatornáján. Sajnos inkább kevesebb, mint több sikert értek el a dánok, ami végül oda vezetett, hogy a játékosok nem folytatják tovább együtt.

Először csak MSL jelentette be, hogy saját maga kérte a kispadra ültetését. Tény, hogy MSL nem csak most, de már korábban is nagyon ingadozó teljesítményt nyújtott. Az OpTic csapatában legtöbbször nála láthattuk az AWP-t, ami ugyancsak sokszor jelentett hátrányt a dánoknak. "Sokkal nagyobb hátrány egy csapatban egy gyenge AWP-s, mint egy átlagos AK/M4-es játékos." De persze a többiek sem tudtak jó teljesítményt nyújtani, MSL szerint ennek legfőbb oka, hogy időközben új tulajdonosa lett a csapatnak.

"Úgy döntöttem, hogy kispadra ültetem magam. Amikor csatlakoztam az OpTic-hoz, az volt a terv, hogy erős játékosok kivásárlásával egy igazán ütőképes csapatot építünk majd. De amikor a csapatot eladták ez megváltozott, azóta pedig egy ellehetetlenített helyzetben voltunk. Nyitott vagyok bármilyen ajánlatra, Európából és Amerikából egyaránt. Hiszem, hogy a rendezett, kemény munka az, ami a legjobbak közé juttathat, ezekben pedig mindig is az élen jártam. Ugyanezt várom el attól a csapattól is, ahol majd játszani fogok. Nem sietek sehová, ezúttal egy olyan csapatot szeretnék, amiben tudok hinni." - írta MSL bejegyzésében.

Ezek után pedig a csapat maradéka is úgy gondolta, hogy nincs értelme együtt folytatni. Feloszlott az eddig ismert OpTic Gaming, k0nfig, niko és TeSeS külön utakon folytatják, mindannyian nyitottak a  kivásárlásra, de az is elmondták, hogy a jelenlegi szerződésük sem köti már őket sokáig az OpTic-hoz.

Az OpTic Gaming felbomlott felállása:

  • Kristian "k0nfig" Wienecke
  • Nikolaj "niko" Kristensen
  • Mathias "MSL" Lauridsen
  • René "TeSeS" Madsen
  • Casper "ruggah" Due (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!