Egyszerre több rakéta marcangolta szét a Fortnite-sziget egét, irány egy új galaxis?

Egyszerre több rakéta marcangolta szét a Fortnite-sziget egét, irány egy új galaxis?

A Zero Point úgy fest, megsemmisült, jelenleg egy fekete lyuknak látszódó képződmény fogadja a játékosokat.

Igazán epikus eventet rakott össze az Epic Games a Season X-re, nagyon úgy tűnik, hogy a teóriák beigazolódnak, és a következő szezonban egy teljesen új pályát kapunk, a mostani ugyanis masszívan megsemmisült. Vagy legalábbis a Zero Pointba belezuhanó meteor, majd a mindent magába szívó fekete lyuk erre enged következtetni.

A teljes event menetét visszanézhetitek az alábbi videóban, alatta pedig szövegesen is elmeséljük nektek képekkel karöltve.

Kedvenc rakétánk, ahogy a negyedik szezonban is, most is kilőtt.

Az első riftjén áthaladva gyorsan irányt váltott, miközben az összes Rift Zone felett egy-egy rakéta jelent meg az égen, majd ezek némi repkedést követően mind megnyitottak egy átjárót a meteor előtt.

A rakéták egyre gyorsultak mígnem végül a meteort is elvitték magukkal.

A rakéta aztán megjelent a Zero Point felett, célba véve azt, nem sokkal később pedig már érkezett is a meteor, amely áttörte a gömb burkát és belecsapódott.


A robbanás egy fekete lyukat hozhatott létre, amely beszívott mindent és mindenkit.

Ezután csend lett és sötétség, majd szépen lassan egy misztikus objektum jelent meg előttünk.

Jelenleg a szerverek leálltak, sőt az Epic Games számos felülete az eventre állt át, a weboldal is jelenleg teljes sötétségbe borult, valamint a Twitter oldalukon is lecserélték a dizájnt.

Hogy hogyan tovább?

Most várunk, a szerverek leálltak, az Epic Games elkezdi feltölteni a 11. szezont, vagyis a leakek alapján a Chapter 2-t. Egyes elképzelések szerint az Epic Games azon tudományos feltételezést valósította meg, miszerint a fekete lyukak valójában féregjáratok, amelyek más galaxisba is átvihetnek minket. Talán pontosan ez történik, az új pálya egy másik galaxisban lesz.

Ne maradjatok le semmiről, figyeljétek az Esport1.hu-t, folyamatosan érkezünk nektek a legfontosabb információkkal, remélhetőleg hamar megkapjuk a frissítési naplót is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!