ZywOo a TOP5 csapatok ellen jobban játszik, mint a gyengébbek ellen

ZywOo a TOP5 csapatok ellen jobban játszik, mint a gyengébbek ellen

Komoly esélyei vannak a fiatal franciának arra, hogy a jövőben ő legyen a világ legjobbja!

Csapatként annyira nem megy a franciáknak shox távozása óta, viszont még így is a világ ötödik legjobb csapata a HLTV ranglistája szerint. A gárda kiemelkedő alakja eddig is ZywOo volt és ez továbbra sem változott. Most viszont egy kicsit mélyebb statisztikák után eredtünk, amiben kiderül, hogy mely csapatok ellen teljesít a legjobban a Vitality húzóembere. Egy korábbi cikkünkben pedig már kielemeztük, hogy ki lehet az idei év legjobb játékosa LAN-on, ahol természetesen ZywOo is szóba jött.

Egy korábbi interjúban a csapat tagjai elmondták, hogy tisztában vannak vele, hogy ZywOo mennyire jó, viszont szó sincs arról, hogy direkt az ő játékára játszanának. Ennek ellenére, valami csoda folytán mindig ő végez az eredményjelző legtetején. A HLTV részletes keresőjének hála pedig megnézhetjük, hogy egy adott játékos milyen erősségű csapatok ellen hogyan teljesít. 

Ahogyan az a képen is jól látható, a TOP20-as ellenfelek ellen s1mple a legjobb, viszont a rating-jük egy az egyben ugyanannyi a francia fiatalemberrel. Viszont, ha már leszűkítjük ezt a keresést TOP10-re akkor egyből ZywOo ugrik az élre, igaz nem sokkal, de vezeti a listát s1mple előtt. A legnagyobb differencia azonban a TOP5-ös keresésben nyilvánul meg, ahol már az abszolút világelitről beszélhetünk. Itt ZywOo már egy egész nagy előnnyel vezet, amiből arra következtethetünk, hogy a francia játékos a legjobb csapatok ellen teljesít a legjobban. 

Erre egyébként többféle magyarázat is lehet. A legrelevánsabb viszont az, hogy ezek a csapatok ellen többet kell carryznie, mint a gyengébb csapatok ellen, ugyanis a csapattársai nem tudják hozni azt az átütő erőt, mint a TOP20-as, illetve TOP10-es csapatok ellen. 

Beigazolódni látszanak azok a teóriák, amit ZywOo-val kapcsolatban fogalmaztak meg egyes elemzők és tényleg a világ egyik legjobb játékosává válhat, már csak csapatszinten kellene egy kicsit összeszednie magát a Vitality-nek.

Mit gondoltok, tényleg lehet TOP1 a francia játékos?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!