Érdekes témákkal és nagyszerű előadókkal jön a 15. Budapest Esport Meetup

Érdekes témákkal és nagyszerű előadókkal jön a 15. Budapest Esport Meetup

A három éves Budapest Esport Meetup robog tovább. 15. alkalommal várja az esemény azokat, akik mélyebben el akarnak merülni az e-sport világában.

Nemrég ünnepelte harmadik születésnapját a Budapest Esport Meetup és ezen alkalomból már jön is a 15. esemény, ahol jobbnál-jobb előadókkal és témákkal találkozhatunk. A központi gondolatmenet most az etika, a kommunikáció és a menedzserképzés körül forog majd, természetesen mindez az e-sport szemszögéből. 

A legfőbb információkat a Facebook eseménynél találjátok meg, de itt is leírjuk:

Kezdés: 18:30

Előadások vége: 21:30

Helyszín: Ellátótér (Budapest, Szófia utca 35)

Most pedig lássuk, hogy milyen előadókkal találkozhattok, ha kedvetek támad kilátogatni.

Dobovicsné Buzás Andrea

Fő szakterülete nyelvi, kommunikációs és készségfejlesztő tréningek vezetése multinacionális cégeknél. 2013 óta főleg felső és középvezetőknek tart előadásokat, ahol a fő célja a hatékony működést támogató irányítás megalapozása. Emellett, 2011 óta vesz részt gamifikációs projektekben, mint módszertani szakért és projektvezető. Az előadás is erről szól majd.

Nagy Nikoletta és Leslie Hantos

Az e-sportok világában, csakúgy mint a tradicionális sportoknál, nagyon fontos a szponzoráció és a támogatások világa. Két előadónk egy patinás és sikeres PR ügynökség képviseletében érkezik, hogy ez az e-sport esetében mit is jelent pontosan és persze, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne.

Kis Balázs

Végül pedig, az utolsó előadás az e-sport világ talán egyik legérdekesebb szegmensét öleli fel. Kis Balázs a csapatmenedzsmentről beszél majd, azon belül is arról, hogy egy menedzsernek mit kell tennie, hogy jól működjön a szervezet. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!