Lengyel futball klub igazolta le a V4FSF egyik résztvevőjét

Lengyel futball klub igazolta le a V4FSF egyik résztvevőjét

Wisła Kraków néven folytatja tovább az adwokacik együttese.

A világranglistán jelenleg a 44-ik, hazájukban pedig a negyedik legjobb csapatként fenntartott Team adwokacik új otthonra talált, méghozzá a lengyel futball bajnokság első osztályában, az Ekstraklasa-ban szereplő Wisla Kraków személyében, akik tehát mostantól CS:GO csapattal is rendelkeznek.

SZPERO által vezetett csapat az idei V4 Future Sports Festival versenyére a lengyel nemzeti döntő behúzásával jutottak le, a magyar fővárosban pedig 5-6. helyezést értek el. A csoportkörben vereséget szenvedtek a Ninjas in Pyjamas csapatától, ugyanakkor a GAMERZONE személyében legyőzték a magyar résztvevőjét a tornának, így a negyeddöntőben folytathatták menetelésüket, ahol a végső győztes, a dán TRICKED állította meg a lengyeleket egy 2-1-es győzelemmel.

A lengyel csapat a V4FSF mellett szerepelt más kisebb online ligákban is, köztük a LOOT.BET negyedik szezonjában, illetve az LBET Invitational versenyén, de itt igazán kiemelendő eredményeket nem tudtak elérni, hiszen míg előbbin a 12-14., utóbbin az 5-6. helyen végeztek, nyeremény bezsebelése nélkül.

Ezzel az igazolás ismét remek példa arra, hogy igen is lehet kapcsolatot létesíteni a tradicionális sport és az e-sport között, nem ez az első eset, hogy egy sportegyesület e-sport csapatot igazol, vagy egy e-sport csapattal köt szövetséget, hiszen a korábban a dán North együttese és az FC Copenhagen kötöttek szerződést. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!