Hat újdonság a Fortnite Chapter 2-ben amiről még valószínűleg nem tudsz

Hat újdonság a Fortnite Chapter 2-ben amiről még valószínűleg nem tudsz

Mivel Patch Notes nem érkezett, így még mindig találnak újdonságokat a játékosok.

A Fornite Chapter 2 első szezonjának frissítése volt az egyedüli, ami leírás nélkül érkezett meg. Ezért még előfordulhat, hogy a mai napon is újdonságokat talál a játékos bázis. Pár nappal ezelőtt a közösség már a kezébe vette az irányítást és készítettek egy Patch Notes-ot, amit mi is kiegészítettünk.

Viszont még ebből is maradtak ki dolgok, amik hivatalosan még mindig nincsenek megerősítve, de valószínűleg igazak. Nézzük is meg mi ez a hat változtatás.

100% láda Spawn

Nagyon úgy tűnik, hogy a közösség egyik régóta kérlelt változtatása bekerült, ugyanis szinte mindig és mindenhol találhatunk ládákat, legyenek azok simák vagy az új különleges ládák. Mindez komolyan lecsökkenti az RNG-t, hisz nem kell találgatnunk, hogy most vajon hova kerültek a ládák, hisz ahova spawnolhatnak ott bizony lesznek.

A Tactical Shotgun erősebb, mint a Pump

Az általunk is összeszedett nerf hallatára már megtippelhettük, hogy bizony csak a lila pumptól felfele egyhitelhetünk fejre, így a játékok nagy részében egyértelműen a Tactical Shotgun lesz erősebb. Nem csak nagyobb DPS-sel rendelkezik, de több esélyünk is van egy elhibázott lövés után javítani. Persze a legjobbaknak még mindig érdemes egy erősebb pumpot maguknál tartaniuk, egy lövés után pedig az SMG-kkel vagy éppen az új, sokkal sűrűbben elérhető RPG-vel meg is ölhetjük az ellenfelünket.

Nerfelték az EJ Dash-t, mostantól nem bugolhatunk fel olyan könnyen a rámpákra

EJ Dash Got Nerfed from r/FortniteCompetitive

Ahogy láthatjátok az egyik legújabb taktika igazán kárászéletű volt, a Chapter 2-ban már nem boostolhatjuk fel magunkat miközben éppen valakire toljuk rá. Ezzel a taktikával egyébként a viharból is gyorsabban jöhettünk ki, de az Epic-nek sikerült megtalálnia és kijavítania a hibát.

Egy fekvő játékos cipelése gyorsabbá tesz

Showcase of the new carry player function in action, It makes you run faster too. [OC] from r/FortNiteBR

Amikor a játékosok megtalálták az újítást, miszerint cipelhetjük a fekvő csapattársainkat vagy éppen ellenfeleinket, mindenki első reakciója az volt, hogy a plusz súly lassabbá tesz. Kiderült, hogy az Epic-nél furcsán működik a fizika, ugyanis a játékban pont hogy gyorsabbá tesz. Nem tudjuk még, hogy ez csak egy bug, vagy direkt került be a játékba, de az biztos, hogy csapattársainkat most már sokkal könnyebben kimenthetjük a szorult helyzetekből.

Spectate funkció

Az elmúlt szezonokban ezt is sokat kérte már a közösség és úgy néz ki, hogy végre megérkezett. Bár még igen kezdetleges és sokszor fel sem ajánlja a játék, hogy megnézhessük csapattársunkat, akivel nem egy meccset kezdtünk. Egy lobby-ba belépve, ha a csapattársunk éppen egy meccsben van, akkor a "Ready" gombnak át kéne alakulna "Watch" gombbá, amivel beléphetünk társunk játékába és nézhetjük, hogy éppen hogy halad. Reméljük a hotfixek segítségével sikerült megoldani minden hibát a funkció körül és mindenki élvezheti majd, hogy nem kell a lobby-ban unatkoznia.

Elásott kincsek

There are hidden chest on the beach from r/FortNiteBR

Valószínűleg ez akkor sem került volna be a Patch Notes-ba, ha a fejlesztők írtak volna egyet. Szerte a homokos tengerpartokon kincsek, jobban mondva egy-egy láda van elásva, amiket a csákányunk segítségével kiszedhetünk. Mindez ugyancsak csökkenti a szerencsefaktort, hisz jóval több felszerelést találhatunk, mint az előző pálya kietlen részein. Ahogy a videóban is látjátok leginkább Sweaty Sands-nél érdemes keresgélni, ha még nincs elég gyógyításunk vagy jó fegyverünk a játék késői szakaszára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!