Eluralkodik a káosz október 19-én a Chaos Cup negyedik kiírásán

Eluralkodik a káosz október 19-én a Chaos Cup negyedik kiírásán

Rocket League - Rumble, mutatorok, szombat délután a móka és a kacagás lesznek a főszereplők.

Immáron negyedik kiírására készül a Chaos Cup egynapos, 2v2 formátumú bajnokság, amely azonban nem hétköznapi elemekkel is tele lesz. A csapatjátékon túl előtérbe kerül a rumble is, emiatt a részt vevő csapatoknak nemcsak egymással, hanem ezen játékmód bármely elemével is meg kell küzdeniük.

A legtöbb mérkőzésen bár az alapértelmezett plusz elem a rumble lesz, az élő közvetítés azonban plusz lehetőséget biztosít a bajnokság nézőinek a szórakozásra: a közvetített mérkőzéseken ugyanis nemcsak rumble, hanem különböző mutatorok "keserítik meg" a játékosok életét. Ezek a mutatorok befolyásolhatják például a gravitáció erejét, a labda súlyát, típusát, vagy éppen a boost viselkedését is, ezáltal pedig a csapatok nagy eséllyel kénytelenek lehetnek feladni taktikájukat, és hamarabb megszokni az új, nem mindennapi környezetet, mint ellenfelük. A mutátorokat pedig a közvetítés során a nézők szavazzák meg, hogy melyik legyen a következő, így akár Te is befolyásolhatod a küzdelmeket. Hogy pontosan milyen mutátorok fordulhatnak elő, az alábbi videóban megtekinthetők:

Az élmények mellett a legjobb csapatok jutalomban is részesülnek. Egy minimum 5. helyezés esetén már nem távoznak a játékosok üres kézzel, a nyeremények ugyanis a következők:

  • 1. helyezett csapat: Fejenként 5 euró Steam-pénztárca feltöltés;
  • 2. helyezett csapat: Fejenként 1db 4 eurós DLC, VAGY 1db 2 eurós DLC, valamint 2db játékbeli kulcs;
  • 3. helyezett csapat: Fejenként 2db játékbeli kulcs;
  • 4. helyezett csapat: Fejenként 1db szabadon válaszott láda + 1db játékbeli kulcs;
  • 5-6. helyezett csapatok: Fejenként 1db játékbeli kulcs.

A nevezés még nyílt, minderre ma este 23:59-ig van lehetőségetek. A bajnokság szombaton, október 19-én 14:00-kor veszi kezdetét. A nevezés előtt a szabályzatot mindenképp olvassátok el, ezt a bajnokság hivatalos Smash.gg oldalán megtehetitek, ahol nevezni is tudtok. A cikk megírásakor 21 csapat jelezte indulási szándékát, így az izgalom garantált! Sok sikert és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!