Végre megkapták büntetésüket a Budapest Five ellen is csaló svédek!

Végre megkapták büntetésüket a Budapest Five ellen is csaló svédek!

Hiába volt számtalan bizonyíték már hetekkel ezelőtt, a banhammer csak most csapott le.

Biztosan emlékeztek még a nyár végére, ősz elejére, amikor a BP5 két különböző meccsen is majdnem ugyanazokkal a csalónak vélt játékosokkal került össze. Sőt, csalónak vélt ellenfelektől azért több is volt akkor, hiszen két svéd játékos már akkor is rendelkezett kitiltott FACEIT profillal.

Aki nem ismerné a sztorit, annak röviden annyit kell tudnia, hogy mauw1 és esneic nevű svéd játékosra is rengetegen panaszkodtak a nyáron, sorban érkeztek az erősen csalás gyanús videók kettejükről, mégis szinte minden fontosabb selejtezőn ott voltak. 

Az ESEA Proving Grounds elődöntőjében például odáig fajult a dolog, hogy a BP5 a mérkőzés alatt adott be óvást a svédek ellen, majd miután a saját magukat garantáltan csalómentesként reklámozó ESEA tisztának vélte a játékukat, inkább feladták a meccset a magyarok. Az ESEA adminjain kívül gyakorlatilag mindenki biztosan tudta, hogy muw1, esneic és holmyz csalásokkal játszották a meccseiket, a döntőbe jutott ellenfelük sem állt ki ellenünk, a svédek pedig két le nem játszott meccsel, csalásokat használva nyert.
Végül azonban csak kiderült az igazság, mauw1 és holmyz is megkapták a jól megérdemelt büntetésüket. Csalásért kaptak bant az ESEA-tól, ami több kérdést is felvet. Miért csak most? Miért látták úgy az adminok, hogy gabessonék ellen tisztességesen játszottak, hiszen a vak is láthatta, hogy nem?

Utólag már sajnos kár ilyeneken rágódni, annak legalább örülhetünk, hogy több vizet most nem fognak zavarni a svéd játékosok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!