Visszatér az FNCS és ebben a szezonban 5 millió dollárt oszt szét az Epic a legjobbak között

Új kompetitív blogposzt érkezett a fejlesztőktől.

Ahogy azt már megszokhattuk, tegnap este ismét érkezett egy blogposzt a fejlesztőktől, hiszen a rengeteg változtatás mellett a 10. szezonig szóló kompetitív terv is lezárult. Ennek örömére kicsit beavattak minket az aréna további működésébe, a visszatérő Fortnite Champion Series-be és az audio fejlesztésekbe.

Aréna

Az új szezon kezdetével lenullázódtak a Hype pontok és ahogy az előző szezonban úgy most is az FNCS játékmódját tükrözik majd, ami most Squad lesz. Emellett persze Solo-ban is játszhatunk. Ha szeretnénk részt venni az FNCS tornákon, akkor el kell érnünk a Champion League-et.

Fortnite Champion Series

Jövő hónapban tér vissza az FNCS, egészen pontosan november 1-én. Az összesen három körös Squad verseny hétvégéről hétvégére lesz megrendezve négy héten keresztül. Hasonlóan az előző szezonhoz, most is a hét legjobbjai jutnak majd tovább a döntőbe minden régióból. Továbbra is Series pontokat szerezhetünk majd, amik eldöntik, hogy hol állunk a Series ponttáblán. Ezen tábla legjobbjai jutnak be a szezon fináléba.

A sok hasonlóság mellett viszont lesz néhány változtatás is. Mostantól többen jutnak majd ki a kvalifikációkból és kevesebb játékos kerül be a Series Leaderboardból. Ezzel több céljuk is van. Az első az, hogy több esélyt adjanak a játékosoknak, így más csapatban is kipróbálhatjuk magunkat. Másodszor pedig, hogy az egymáshoz hűséges és konzisztens csapatok is jól járjanak, akik végig együtt szeretnének maradni. Éppen ezért az átigazolás nem megengedett a kvalifikált csapatok között.

A döntő minden régióban December 6-8 között lesz, aminek a végén megkoronázzák a Chapter 2 első szezonjának bajnokait. Ebben a szezonban 5 millió dollárt oszt szét az Epic, de nem csak az FNCS-en, hanem a Cash kupákon és az új platformspecifikus versenyeken is.

FNCS bemelegítés

A torna kezdete előtti héten mindenki kipróbálhatja magát egy tét nélküli bemelegítésen az utána kezdődő torna szabályaival. Gyakoroljatok, szokjatok össze és a következő hónapban tegyétek oda magatokat!

Hang fejlesztések

A Chapter 2 érkezésével komoly hangfejlesztések is jöttek, amit a kompetitív játékosok egy ideje teszteltek nekünk. A beállítások között a "3D Headphones" mód kiemeli a taktikailag fontos zajokat. Ez mit is jelent pontosan? Hát azt, hogy könnyebben érzékelhetjük, hogy mit hallunk előttünk, mögöttünk, alattunk vagy éppen felettünk. Egyetlen kivetés, hogy sztereó fejhallgatókkal érdemes használni a beállítást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!