Meddig tart a Legends of Runeterra első béta köre és mi vár még ránk?

Ha szerencsétek volt, akkor Twitch-en vagy a sima elő regisztrációban bekerültetek, de meddig tart még a játék és innen hova tovább?

Kedden a Riot bejelentette, hogy gyakorlatilag a világon minden játéknak konkurenciát akar csinálni, kivéve talán a Battle Royale játékoknak. Az első játék, aminek a kiadása a legközelebb van, a Legends of Runeterra már kipróbálható és a szerencsések már pár napja pörgethetik is.

Ez viszont még béta kör és a a fejlesztők elmondták, hogy ez nem tart örökké, pár napon belül zárják a szervereket és nem lehet majd belépni. Az első zárás pedig már itt is van a nyakunkon, hiszen az első 5 nap teszt holnap este lezárul. Tehát pontosabban október 20-án valamikor az esti órákban véget ér a történet és a fejlesztők visszavonulnak elemezni az adatokat, de persze a búcsú nem végleges, hiszen az ígéret szerint Novemberben még jön egy 5 napos tesztelési fázis, ahol ismét lehet nyüstölni az egészet. 

Többször felmerülő kérdés még, ha valakinek már most kapott hozzáférést, akkor az a következő körben/körökben is beléphet? A válasz pedig igen, ha most megvan a játék, akkor az már megmarad, így a további bétákba gond nélkül beszállhattok majd. Viszont van pár dolog, ami nem egyértelmű.

Felhasználófiók

  • Mivel most mindenki tele van Wild Card-okkal, kvázi mindenki majdnem minden lapot le tudott gyártani, ezért a jövőben lesz egy reset, amikor újraindítják a gyűjteményeket. 
  • A fentivel szemben a vásárolt Coin-ok nem vesznek el, sőt ha valamit vásároltatok, akkor annak a Coin értékét visszakapjátok teljesen.
  • A League of Legends barátlista ide is követni fog.

Játéktechnikai tervek

  • A következő frissítésben és bétában lesz egy draft mód, az Expeditions.
  • A zárt bétában már lesz ranked, lesznek új játékterek és guardianok is.
  • A legfőbb cél, hogy minden LoL karakter átkerüljön a játékba.
  • Minden 4 hónapban jön egy adag új kártya.
  • Minden hónapban lesz balansz frissítés.

Van még nagyon sok kérdés, ami persze felmerül a játékkal kapcsolatban, de már most látni, hogy a fejlesztők komolyan gondolják a free-to-play modellt, reméljük sikerül is végig vinni a terveiket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!