Őrületes ace körrel ért véget az EPL 10 első szakasza - VIDEÓ

Őrületes ace körrel ért véget az EPL 10 első szakasza - VIDEÓ

Boombl4 megmutatta milyen az, amikor az irányító lövi a legjobbakat. 

Heteken át követhettétek az ESL Pro League 10. szezonjának meccseit a Magyar Esport TV-n, az első szakasz most lezárult, de a nagyja és a legizgalmasabb meccsek még csak most jönnek majd.

Szerencsére parázs meccsekben így is bővelkedtünk, elég csak a tegnap esti Na'Vi vs G2 találkozóra gondolni. Valószínűleg sokan kiegyeznénk abban is, ha ez akár a verseny döntője lenne, de tegnap még nem erről volt szó. A D csoport döntő mérkőzésén találkozott a két csapat, a győztes azonnal az Odense-i döntőbe jutott, míg a vesztesnek még egyszer lapot osztanak, a többi csoport 2-3. helyezettjével egyetemben egy második fordulóban is játszania kell. 
Az orosz és a francia csapat összecsapásából végül a Na'Vi jött ki győztesként. Közel az egész meccsen erősebbnek bizonyultak, még azon a Mirage-on is, amit végül a franciák tudtak behúzni. Nagyot zárkózott a Na'Vi, de az utolsó kört mégis a G2-nak sikerült megnyernie, nem úgy, mint Dust2-n. Bár a 16-13-as végeredmény egy roppant szoros meccs képét vetíti elénk, igazából a Na'Vi játékára tudunk emlékezni az utolsó pályáról is, többek között például Boombl4 elképesztő ace körét, amivel meccsponthoz juttatta csapatát.

Eddig nagyon úgy tűnik, hogy zeus távozásával és GuardiaN érkezésével új erőre kapott a Na'Vi, de menjünk inkább biztosra és ne kiabáljunk el semmit. Az biztos, hogy jobban működik most a csapat, mint az elmúlt hónapokban, Boombl4 személyében pedig egy olyan irányítót kaptak s1mple-ék, aki nem csak irányítani tudja őket, de ha kell, akkor bizony egymaga is lehozza a kört.
Az európai és amerikai mezőnyből máris meg vannak az első továbbjutóink és kiesőink, míg az óceániai és ázsiai csapatok még küzdenek, nekik egy picit más rendszerük van és közülük csak a legjobb csapat jut majd be a döntőbe. 

Rövid időn belül érkezik majd a folytatás, a pontos meccseket még nem sorsolták ki, de biztos ami biztos, csapjátok nyakon a követés gombot a Magyar Esport TV Twitch csatornáján, ne maradjatok le kedvenc csapataitok mérkőzéseiről.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!