Domináns győzelmet aratott a magyar Rocket League csapat Lengyelországban

Domináns győzelmet aratott a magyar Rocket League csapat Lengyelországban

Rocket League - A srácok kitettek magukért, meg is lett az eredménye.

Ezen a hétvégén rendezték meg Lengyelországban az Actina Rocketmania Cupot, amely az ország eddigi legnagyobb RL LAN-ja volt. A résztvevők között ott volt többek között egy magyar csapat is, akiket a Dribble Hungary delegálhatott a versenyre. A hazai berkekben már igencsak ismert ProfessorvF, Negsy, CokeHUN és Richmond elképesztő teljesítményt rakott le az asztalra, az MTK Budapest színeiben megjelent játékosok meg sem álltak az első helyig.

A verseny picit döcögősen indult nekik, ugyanis az utazás napján lekésték a vonatukat, így csak késő éjjel érkeztek meg célállomásukhoz. A teljesítményükön azonban egyáltalán nem látszódott ez az apró nehézség, az egész rendezvényen domináns játékot tudtak mutatni, a negyeddöntőt be is húzták 2:0-val a KPG ellen. Az első mérkőzésen 5:1-re, a másikon 5:0-ra nyertek.

Az elődöntőben a TurboBenc csapata várta őket, akikkel kihasználták a Bo5 formátumot, 3:2-es szériát követően a magyar játékosok ismét győzedelmeskedtek, jöhetett a döntő!

A verseny utolsó felvonásában az RLRS kvalifikáción 17-24. helyen végzett lengyel ESE volt az ellenfelük, akik bizony méltó ellenfélnek tűntek. Végül a magyar játékosok itt is roppant domináns stílust tudtak felvenni, a lengyel csapat mindössze egy mérkőzést tudott behúzni, így 3:1 lett a találkozó vége.

Ezzel a teljesítménnyel a magyar delegáció mintegy 270 ezer Forintot nyert, ez az eddigi legnagyobb magyar Rocket League nyeremény.

A teljes verseny visszanézhető az alábbi videóban, lejjebb pedig néhány képet is megtekinthettek a srácokról a galériánkban.

Nézd meg Marcosica [GrandYee] Actina Rocketmania by ESE na PGA című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Kattints a képre a galéria megnyitásához.


Ezúton is gratulálunk a srácoknak, elképesztő, amit véghez vittek a hétvégén!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!