Cache és a CS20 megtette a hatását - 2 éve játszottak utoljára ennyien a CS:GO-val

Cache és a CS20 megtette a hatását - 2 éve játszottak utoljára ennyien a CS:GO-val

Egyszerre közel 800 ezren játszottak tegnap a CS:GO-val.

Rengetegen panaszkodtak azért is, mert szinte csakis fizetős, közösségi tartalmakat kaptunk a Valve-tól a legutóbbi frissítésben, de sokak szerint egy új Operation vagy egy komolyabb CS20 esemény is kihagyott ziccer.

Sokan azonban hamar túltették magukat rajta és elfogadták, hogy amit viszont kaptunk, az szinte tökéletes volt. Az új Cache végre megérkezett hivatalosan is a játékba, a CS20 matricák tökéletesek és még a skinek nagy százaléka is tetszik a játékosoknak. Ezek pedig meg is tették a hatásukat, tegnap közel 800 ezer játékos volt online egyidejűleg a CS:GO-ban, egészen pontosan 754.909.
Ez még önmagában nem számít all-time rekordnak, hiszen arra még egy 100 ezer játékost rá kellett volna dobni a tegnapi számnak, de így is bőven az átlagos játékosszám fölötti érték. Ilyen sokan egyszerre, utoljára 2017-ben játszottak a CS:GO-val, majdnem az Astralis első Major győzelmével egyidejűleg.

Feltehetőleg a CS20 skinek és a Casual, Scrimmage, DM módokban játszható új Cache miatt tértek vissza ennyien a játékhoz. Én is azon kaptam magam, hogy közel egy hónap után újra elindítottam a játékot, farmoltam, vagy legalábbis próbáltam farmolni a CS20 ládákat, mert túlzás nélkül lehet mondani, hogy nem csak a piros AWP, de még az utolsó kék skin is gyönyörű szép.

Nektek mennyire tetszik az amit a CS20 alkalomra kaptunk? Megszereztétek már a legújabb skineket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!