Kiborult a közösség a meglehetősen gyenge CS20 felhozatal miatt

Kiborult a közösség a meglehetősen gyenge CS20 felhozatal miatt

Sokan szerint illene példát vennie a Valve-nak a Riot Gamesről.

Az utóbbi napokban akaratlanul is összehasonlítottuk néha a Valve és a Riot Games csapatát. Persze mindezt csak annak tükrében, hogy pár napja a Riot bejelentette a saját kompetitív fps játékát, ami nem csak, hogy komoly ellenfele lehet akár a CS:GO-nak is, de egyes elemei akár a Valve-ot is fejlődésre kényszerítheti majd.

A tegnapi CS:GO frissítés után viszont már sokkal nyíltabban kritizálja mindenki a Valve-ot, mondván "példát vehetnének a Riot Gamesről". Mindezt azt váltotta ki, hogy bár tegnap kaptunk a CS:GO-hoz egy szülinapi, CS20 frissítést, annak tartalma sokak szerint nem csak kiábrándítóan kevés, de erősen megkérdőjelezhető is.

A legnagyobb felháborodást persze az okozta, hogy azon kívül, hogy hivatalosan is megérkezett a játékba az új Cache, pusztán egy matrica kapszulát és egy ládát kaptunk. Egyrészt sokak szemében tüske, hogy ezek a tartalmak mind közösségi alkotások, másrészt pedig rengetegen várták volna azt, hogy a jeles alkalomból valamilyen ingyenes meglepetést is kapunk. 

"Nem fogok hazudni, az új skinek szinte hibátlanok, de az átlagos játékos úgysem látja majd ezeket a kezében maximum hatalmas szerencsével." Hasonló véleményekkel van tele minden közösségi oldal és fórum, és azt kell mondja, hogy ezúttal igaza van a károgóknak. 

Nem elég, hogy semmilyen Operationt vagy bármilyen más szülinapos eseményt nem kaptunk, de még kifejezetten a játék 20. évfordulójára készült skinek is ugyanolyanok, mint a többi. Vagy fizetsz érte vagy próbára teszed a szerencsédet. 

az AWP - Wildfire ára jelenleg az 1200 dollárt is elérheti

A 10. születésnapját ünneplő League of Legends például tengernyi jutalommal kedveskedett játékosainak, valami hasonlót pedig elviselt volna a CS:GO is. Ha nem is egy új Operation, de egy a Majorhöz hasonló küldetésrendszerhez kapcsolhattak volna néhány ajándékot, matricákat, skineket, de annak is sokan örültek volna, ha a 1.6 óta ismert kés nem egy láda tartalmaként, hanem küldetések által megszerezhető tárgyként kerül be a játékba. 

Sajnos azonban semmi ilyesmit nem kaptunk és valószínűleg nem is fogunk. Bár van aki még reménykedik, mondván, hogy anno júniusban jelent meg, de csak novemberben került a boltok polcaira a CS, így lehet, hogy jövőhónapban mégis kapunk valami extrát. Ha engem kérdeztek, ha bármit is tervezne a Valve, akkor azt most lépték volna meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!