Masters Tour Bucharest: győztes deckek és egy félresikerült trófea

Masters Tour Bucharest: győztes deckek és egy félresikerült trófea

Kanadába vándorolt az MTB trófeája, maratoni mérkőzéseken diadalmaskodott Eddie.

A Hearthstone közösség három napon keresztül követhette figyelemmel az új szabályrendszerben megrendezett első európai Masters Tour versenyt. Három magyar játékos is kvalifikálta magát az offline eseményre, PenhaDani, CheeseHead és dropdead eredményeiről már korábban beszámoltunk.

Sajnos a magyaroknak nem jött ki úgy a lépés, ahogy azt eltervezték, nem jutott be egyikőjük sem az egyenes kieséses szakaszba. A legjobb nyolcban Grandmasters és világbajnok kártyások nevei is szerepeltek, a döntőbe végül Eddie és kin0531 jutott be a maratoni mérkőzések után. A rengeteg Warrior és N'zoth mirror után nem volt meglepő, hogy hasonló deckekre számíthatunk a döntőben is. Eddie gyorsan ellépett ellenfelétől, kin0531-nek csak a szépítésre volt ereje. Az utolsó meccsen őrült Hakkar fiesztát láthattunk, de az Elysiana tökéletes válasz volt Eddietől a rengeteg Corrupted Bloodra. A 3-1-es diadal után a Lazarus játékosa emelhette magasba a trófeát, ami nem túl magabiztos tervezői munkáról adott tanúbizonyságot.

Eddie nem bízta a véletlenre, amikor megálmodta, hogy milyen lineupot is hozzon a versenyre. A kihagyhatatlan Quest Shaman mellé érkezett az N'zoth Warrior, a Kunos Quest Druid és egy Hakkar N'zoth Priest. A Shamanon kívül az összes deck nagyon lassú és gondolkodós volt, ezért is tartottak a Bo5-ök akár két és fél óráig is.

A top 8 már jelentős nyereménnyel távozhatott a román fővárosból, de még az utolsó helyen végző kártyás sem távozott üres kézzel.

Az 500 000 dollár utolsó centje is jó helyre került, mivel sem az utazást, sem a szállást nem támogatja a Blizzard a Masters Tour versenyekre. PenhaDani, CheeseHead és dropdead 500 dollárt zsebelt be, reméljük a januári arlengtoni (USA, Texas) versenyen is találkozhatunk velük és további magyar kártyásokkal.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!