Hirdetés

Ha az Epic nem, majd a játékosok - v11.01 közösségi patch notes

Első ránézésre ebben a frissítésben tartalmi szempontból túl nagy figyelmet nem kapott a Battle Royale.

Hirdetés

Úgy fest, hogy az Epic Games felöltött egy olyan szokást, ami egyszer elnézhető volt, másodjára azonban már egyáltalán nem vicces; úgy ad ki frissítéseket a játékhoz, hogy nem mellékel hozzájuk patch notes-ot. A Chapter 2, Season 1 is így kezdődött, ott azonban a marketing érdekében még valamennyire elnézhető volt nekik, hiszen így tényleg megmaradt a felfedezés érzése. Most azonban már egy héttel járunk a szezonkezdés után, megérkezett v11.01-es patch, ami elméletileg egy kiegészítő frissítés volt, ám eddig még az ilyen kis patch-ekhez is adott ki naplót az Epic.

A mai napon azonban nem, csakis a Save the World mód kapott egy patch notes-ot, illetve abból gazdálkodhattak a játékosok, amit ők maguk megtapasztaltak, vagy az adatbányászok a felszínre hoztak. Íme egy lista, amely az elmúlt órák posztjai alapján állt össze.

 • Megváltozott a játék alap csákánya


Elméletileg most már sokkal könnyebben szerezhetünk XP-t a frissítés után

iFireMonkey a teljesség igénye nélkül ki is listázta ezeket:

A Playground halloweeni (Kevines) dizájnt kapott.

Egyes játékosok arról számolnak be, hogy a patch után valamivel jobban fut a játékuk, nincsenek FPS dropjaik.

FPS STUTTERS ARE FIXED from r/FortniteCompetitive

Új tárgyat talált egyelőre senki, leszámítva persze a tegnap napvilágot látott Mythic serleget, ami úgy néz ki mégis a játék részét képezte a múltheti frissítés óta.

Ezeken kívül számottevő változást nem nagyon fedezett fel a közösség. Bődületes mennyiségű leak skin érkezett még, ezeket az alábbi cikkünkben megtekinthetitek.

Őszintén bízunk benne, hogy az Epic Games nem fog rendszert csinálni ebből a patch notes nélküli frissítgetésből, ugyanis nagyon megnehezíti vele a játékosok dolgát. Persze így is lehet csavart hozni vele a játékba, az eddigi reakciók alapján azonban a játékosok sem örülnek neki, a létező összes felületen próbálják bevasalni a naplót a fejlesztőkön.

Ha ti észrevettetek még valami újdonságot, ami a fenti listában nem szerepel, írjátok meg nekünk kommentben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Davee 8 hónapja
  Az mennyire igaz ha giftelünk BP-t akkor kapunk valami rare Wrapet?
  0 0 Válasz
 • TypicHasaki 8 hónapja
  Szerintem ez így jó hozza a régi érzést persze csak a 6éveseknek akik nem olvasnak híreket ,de azért engem nem nagyon zavar úgy is saját hibámból tanulok .
  0 0 Válasz
 • HuBa 8 hónapja
  Valahogy az Epic nem méltó ahhoz, hogy egy ilyen népszerű játékot „üzemeltessen/fejlesszen".. Sosincs elégedetség az emberekben.. ????????‍♂️
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?