A Paladinnak nem kell hegyet másznia, hogy jó legyen a Secret paklival!

Az összeállítás Legend képes és megállja a helyét Zephrys nélkül is. 

A Doom in the Tomb eseménnyel érkezett Wild kártyák teljes mértékben felkavarták Hearthstone ladderjét és szinte majdnem minden meccsek olyan pakliba futunk, amiben ott vannak a nyugdíjból visszahozott lapok. Népszerűség szempontjából N'Zoth, the Corruptor különösen kiemelkedik a mezőnyből, hiszen legyen szó bármilyen kasztról vagy archetípusról, az Old God majdnem minden pakliban ott van. 

A Paladn egyébként igencsak szárnyra kapott az event miatt és győzelmi arányai alapján jelenleg második a kasztok között, továbbá rengeteg paklija életképes jelenleg. Pillanatnyilag a Secret Highlander deck számít a legnépszerűbbnek több mint 70 ezer mérkőzéssel a háta mögött, mivel a végtelen erőforrás van az összeállításban Zephrys the Greatnek, Sir Finley of the Sandsnek, illetve a többi Legendary lénynek köszönhetően. Sokaknak már persze a könyökükön jöhet ki a Highlander archetípus, szóval most a pakli továbbfejlesztett változatát ajánlanánk figyelmetekbe, ami nem használja ezt a mechanikát. Vágjunk is bele!

Legend Secret Paladin

Kód: AAECAZ8FDMgE+wX6BsD9Atj+AqCAA46aA5SaA4SnA5+3A+PSA+XSAwmMAZ4Brwet8gK+mAOQmgPPnQPY0gPZ0gMA

Az Ike által tökéletesített pakli egészen Legendig repült a szezonban és a körülmények ellenére úgy tűnik, nagyon jól megvan a Highlander mechanika nélkül. A duplikálás további lehetőségeket teremtett a lista számára plusz történt itt-ott néhány változás is, bekerült például a 3/2-őt adó Avenge és a Redemption is két példányban, míg az Autodefense Matrixból, a Hidden Wisdomból, a Never Surrender!-ből, illetve a Noble Sacrifice-ből továbbra is egy maradt. A több secret miatt nagyobb értéket tudunk kiszedni Commander Rhyssa-ból, a Secretkeeperből és a Sunreaver Spyból is, nem mellesleg a két Mysterious Blade remek leszedés és támadó eszköz is egyben. 

Secret mechanikában tehát nincs hiány és ellenfelünk orra alá igencsak sok borsot törhetünk, de a pakli nem fullad ki ebben. Stratégiánkat tekintve érdemes agresszívnak lennünk a kezdeti körökben, de figyeljünk rá, hogy ne fogyjunk ki az erőforrásokból. Nem érdemes például elvesztegetni a spelleket kis lények védelmére, ha később nagyobb veszélyforrásokat tudunk megmenteni velük. Tapasztalataim szerint a pakli igazán a midgame-ben indul be a Bellringer Sentry és a Recurring Villainek érkezésével, utóbbiak ráadásul egy jól elhelyezett Kings vagy Defender of Argus segítségével újra megjelennek haláluk után. Azért is fontos ezen lények felhasználása még a végjáték előtt, mert N'Zoth kipakolásakor újfent visszatérnek a csatatérre, hogy megnyerhessék nekünk a meccset. Jokernek ott van továbbá Siamat és Ragnaros is, de ha előbbi nem lenne meg, feldobhatjátok a listát mondjuk egy Sylvanasszal, vagy az aggro paklik ellen mondjuk a Consecrationnel vagy Hammer of Wrathtal. Összességében egy technikás és hatékony pakliról van szó, amit csak ajánlani tudunk a Highlanderezésben megfáradt Paladin játékosoknak. 

Ti szoktatok egyébként mostanában Paladinozni? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


  

Kövess Minket!