Hirdetés

A Paladinnak nem kell hegyet másznia, hogy jó legyen a Secret paklival!

Az összeállítás Legend képes és megállja a helyét Zephrys nélkül is. 

Hirdetés

A Doom in the Tomb eseménnyel érkezett Wild kártyák teljes mértékben felkavarták Hearthstone ladderjét és szinte majdnem minden meccsek olyan pakliba futunk, amiben ott vannak a nyugdíjból visszahozott lapok. Népszerűség szempontjából N'Zoth, the Corruptor különösen kiemelkedik a mezőnyből, hiszen legyen szó bármilyen kasztról vagy archetípusról, az Old God majdnem minden pakliban ott van. 

A Paladn egyébként igencsak szárnyra kapott az event miatt és győzelmi arányai alapján jelenleg második a kasztok között, továbbá rengeteg paklija életképes jelenleg. Pillanatnyilag a Secret Highlander deck számít a legnépszerűbbnek több mint 70 ezer mérkőzéssel a háta mögött, mivel a végtelen erőforrás van az összeállításban Zephrys the Greatnek, Sir Finley of the Sandsnek, illetve a többi Legendary lénynek köszönhetően. Sokaknak már persze a könyökükön jöhet ki a Highlander archetípus, szóval most a pakli továbbfejlesztett változatát ajánlanánk figyelmetekbe, ami nem használja ezt a mechanikát. Vágjunk is bele!

Legend Secret Paladin

Kód: AAECAZ8FDMgE+wX6BsD9Atj+AqCAA46aA5SaA4SnA5+3A+PSA+XSAwmMAZ4Brwet8gK+mAOQmgPPnQPY0gPZ0gMA

Az Ike által tökéletesített pakli egészen Legendig repült a szezonban és a körülmények ellenére úgy tűnik, nagyon jól megvan a Highlander mechanika nélkül. A duplikálás további lehetőségeket teremtett a lista számára plusz történt itt-ott néhány változás is, bekerült például a 3/2-őt adó Avenge és a Redemption is két példányban, míg az Autodefense Matrixból, a Hidden Wisdomból, a Never Surrender!-ből, illetve a Noble Sacrifice-ből továbbra is egy maradt. A több secret miatt nagyobb értéket tudunk kiszedni Commander Rhyssa-ból, a Secretkeeperből és a Sunreaver Spyból is, nem mellesleg a két Mysterious Blade remek leszedés és támadó eszköz is egyben. 

Secret mechanikában tehát nincs hiány és ellenfelünk orra alá igencsak sok borsot törhetünk, de a pakli nem fullad ki ebben. Stratégiánkat tekintve érdemes agresszívnak lennünk a kezdeti körökben, de figyeljünk rá, hogy ne fogyjunk ki az erőforrásokból. Nem érdemes például elvesztegetni a spelleket kis lények védelmére, ha később nagyobb veszélyforrásokat tudunk megmenteni velük. Tapasztalataim szerint a pakli igazán a midgame-ben indul be a Bellringer Sentry és a Recurring Villainek érkezésével, utóbbiak ráadásul egy jól elhelyezett Kings vagy Defender of Argus segítségével újra megjelennek haláluk után. Azért is fontos ezen lények felhasználása még a végjáték előtt, mert N'Zoth kipakolásakor újfent visszatérnek a csatatérre, hogy megnyerhessék nekünk a meccset. Jokernek ott van továbbá Siamat és Ragnaros is, de ha előbbi nem lenne meg, feldobhatjátok a listát mondjuk egy Sylvanasszal, vagy az aggro paklik ellen mondjuk a Consecrationnel vagy Hammer of Wrathtal. Összességében egy technikás és hatékony pakliról van szó, amit csak ajánlani tudunk a Highlanderezésben megfáradt Paladin játékosoknak. 

Ti szoktatok egyébként mostanában Paladinozni? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


  

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?