Újra dominál Standardban a Tűz Ura - Legjobb paklik Ragnaroshoz!

Újra dominál Standardban a Tűz Ura - Legjobb paklik Ragnaroshoz!

A legjobb deckek a Doom in the Tomb eseménnyel visszatérő Ragnaros the Firelordhoz.

Ragnaros the Firelord a Hearthstone egyik nagy klasszikus lapja, a nyolcadik körben érkező biztos fenyegetés, amit ugyan 2017-ben a Hall of Fame készlete közé száműztek a fejlesztők, de a Doom in the Tomb eseménnyel egy időre visszatért a tűz ura, hogy ismételten dominálja a nyolcadik fordulót.

Bár Ragnaros the Firelord közvetett módon egyébként is megidézhető Jan'alai, the Dragonhawk Battlecry képességével, de sajnos csak a Mage számára, így mindenképp nagy szó, hogy eredeti formájában is elérhetővé vált az Elemental Lord. A randomitás egy bizonyos pontig kompenzálható játéktudással, így Ragnaros azon ritka lapok közé sorolható, amik a véletlenszerűségi faktora ellenére igenis jól ki lettek egyensúlyozva.

Top paklik, amik Ragnaros, the Firelordot használják

Az egyik legnagyobb Hearthstone statisztikával foglalkozó oldal, a HSReplay október 8-a és október 20-a között Rank 5-től Legendig bezáróan figyelembe vette azokat a paklikat, amikkel több, mint 5.000 mérkőzést játszottak le a megadott időintervallumban, és hármat emeltek ki közülük, amik Ragnarost használják.

Az első két pakli Highlander deck, azok közül pedig a két leghatékonyabb, a Highlander Paladin és a Highlander Hunter. Mivel Rangaros hatalmas erővel rendelkezik, így kétség sem férhetett hozzá, hogy helyet kap a harminc különböző lapot használó Highlander összeállítások legtöbbjében. A Resurrect Priest pedig szintén hasonló indíttatásból választotta a tűz Elementalt, -plusz Ragnaros képességével 1/1-es lényként is nyolcat sebez egy véletlenszerűen kiválasztott célpontba.

Highlander Paladin (60,3% WR)

Kód: AAECAZ8FHowBngHcA8gEzwb6Bq8HrfICwP0C9v0C1v4C2P4C2f4CoIADvpgDjpoDkJoDlJoDg6EDxaED/KMDyKQDlqYDhKcD/acDn7cD2NID2dID5NID5dIDAAA=

Egy igen erőteljes pakli, ami jelenleg csak a Shamannal és a Priesttel szemben gyengélkedik, de sajnos az 12.860 dustos gyártási költsége nem teszi épp kezdőbaráttá. Bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz a Secret Highlander Paladinról.

Highlander Hunter (58,7%)

Kód: AAECAR8engG1A8cDhwTJBK4G6wfFCNsJ/gyY8AKe8AKggAOnggObhQOghQP1iQP5lgO+mAO2nAOenQP8owPkpAOfpQOipQOmpQOEpwOftwPb0gPl0gMAAA==

Ahogy az előző pakli, úgy a Hunter is nyögi a Priestet és a Shamant, sőt a Paladinnal is meggyűlik a baja, de ettől függetlenül egy top pakli, aminek Doom in the Tomb iterációjáról szintén írtunk nektek egy korábbi cikkünkben. Nem mellesleg a deck ára 13.700 dustot karcol.

Resurrect Priest (58,5%)

Kód: AAECAa0GCKCAA42CA5ObA9GlA+PSA+TSA+XSA+fSAwvTCtcKl4cDgpQDmJsDmZsDoaEDr6UDmakDn6kD3tIDAA==

Az előző pakliktól lényegesebb olcsóbban, csupán 7.520 dustból összerakható, és persze mindkét előző koncepciót veri az összesített győzelmi arányok alapján, csakhogy a Resurrect Priest malmai lassan őrölnek, így gyors ladderezéshez nem feltétlenül ajánlott, -na meg persze az összesített győzelmi mutatói is elmaradnak a Paladinétól.

Te milyen pakliban használod Ragnaros the Firelordot?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!