Hirdetés

Újra dominál Standardban a Tűz Ura - Legjobb paklik Ragnaroshoz!

A legjobb deckek a Doom in the Tomb eseménnyel visszatérő Ragnaros the Firelordhoz.

Hirdetés

Ragnaros the Firelord a Hearthstone egyik nagy klasszikus lapja, a nyolcadik körben érkező biztos fenyegetés, amit ugyan 2017-ben a Hall of Fame készlete közé száműztek a fejlesztők, de a Doom in the Tomb eseménnyel egy időre visszatért a tűz ura, hogy ismételten dominálja a nyolcadik fordulót.

Bár Ragnaros the Firelord közvetett módon egyébként is megidézhető Jan'alai, the Dragonhawk Battlecry képességével, de sajnos csak a Mage számára, így mindenképp nagy szó, hogy eredeti formájában is elérhetővé vált az Elemental Lord. A randomitás egy bizonyos pontig kompenzálható játéktudással, így Ragnaros azon ritka lapok közé sorolható, amik a véletlenszerűségi faktora ellenére igenis jól ki lettek egyensúlyozva.

Top paklik, amik Ragnaros, the Firelordot használják

Az egyik legnagyobb Hearthstone statisztikával foglalkozó oldal, a HSReplay október 8-a és október 20-a között Rank 5-től Legendig bezáróan figyelembe vette azokat a paklikat, amikkel több, mint 5.000 mérkőzést játszottak le a megadott időintervallumban, és hármat emeltek ki közülük, amik Ragnarost használják.

Az első két pakli Highlander deck, azok közül pedig a két leghatékonyabb, a Highlander Paladin és a Highlander Hunter. Mivel Rangaros hatalmas erővel rendelkezik, így kétség sem férhetett hozzá, hogy helyet kap a harminc különböző lapot használó Highlander összeállítások legtöbbjében. A Resurrect Priest pedig szintén hasonló indíttatásból választotta a tűz Elementalt, -plusz Ragnaros képességével 1/1-es lényként is nyolcat sebez egy véletlenszerűen kiválasztott célpontba.

Highlander Paladin (60,3% WR)

Kód: AAECAZ8FHowBngHcA8gEzwb6Bq8HrfICwP0C9v0C1v4C2P4C2f4CoIADvpgDjpoDkJoDlJoDg6EDxaED/KMDyKQDlqYDhKcD/acDn7cD2NID2dID5NID5dIDAAA=

Egy igen erőteljes pakli, ami jelenleg csak a Shamannal és a Priesttel szemben gyengélkedik, de sajnos az 12.860 dustos gyártási költsége nem teszi épp kezdőbaráttá. Bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz a Secret Highlander Paladinról.

Highlander Hunter (58,7%)

Kód: AAECAR8engG1A8cDhwTJBK4G6wfFCNsJ/gyY8AKe8AKggAOnggObhQOghQP1iQP5lgO+mAO2nAOenQP8owPkpAOfpQOipQOmpQOEpwOftwPb0gPl0gMAAA==

Ahogy az előző pakli, úgy a Hunter is nyögi a Priestet és a Shamant, sőt a Paladinnal is meggyűlik a baja, de ettől függetlenül egy top pakli, aminek Doom in the Tomb iterációjáról szintén írtunk nektek egy korábbi cikkünkben. Nem mellesleg a deck ára 13.700 dustot karcol.

Resurrect Priest (58,5%)

Kód: AAECAa0GCKCAA42CA5ObA9GlA+PSA+TSA+XSA+fSAwvTCtcKl4cDgpQDmJsDmZsDoaEDr6UDmakDn6kD3tIDAA==

Az előző pakliktól lényegesebb olcsóbban, csupán 7.520 dustból összerakható, és persze mindkét előző koncepciót veri az összesített győzelmi arányok alapján, csakhogy a Resurrect Priest malmai lassan őrölnek, így gyors ladderezéshez nem feltétlenül ajánlott, -na meg persze az összesített győzelmi mutatói is elmaradnak a Paladinétól.

Te milyen pakliban használod Ragnaros the Firelordot?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?