Lassú, de jól bírja a pofonokat a Turtle I, az új brit prémium tankvadász

Lassú, de jól bírja a pofonokat a Turtle I, az új brit prémium tankvadász

A TS-5 a fasorban sincs az új brit tankvadászhoz képest.

Ugyan lehetett számítani arra, hogy még az 1.6.1-es frissítés alatt megérkezik a Premium Shopba az új tier VIII-as brit tankvadász, a Turtle I, ugyanis ez a két lánctalpon guruló acélbunker egyike azoknak az egyedi és prémium járgányoknak, amiknek fájljai a legújabb patch során kerültek be a játékba. A teljes listát ebben a cikkünkben találjátok, illetve nagy felbontású játékbeli fotókat is megtekinthettek az új tankokról.

Mint minden új prémium tank, úgy a Turtle I is járom csomagban vehető meg a következő másfél hétben. Míg a legkisebb csomag csupán a tankot tartalmazza, addig a nagyobb ajánlatok aranyat, felszereléseket és ötszörös győzelmi szorzókat is hozzánk vágnak, ha hajlandóak vagyunk kinyitni a pénztárcánkat. Mégis mit tud ez a brit páncélvadász, és mégis mennyiben más a TS-5-nél?

A tier IX-es kifejleszthető társához, a Tortoise-hoz hasonlóan a Turtle I is irdatlanul magas DPM értéket kapott, de nagytestvérétől eltérően minimális a frontján található gyenge pontok száma. Ugyan a felépítményét a tier IX-es és tier X-es tankok az extra magas átütési értékű HEAT lőszerükkel könnyedén átlyuggathatják, de a tier VIII-as egységeknek meggyűlik majd a bajuk a miniatűr parancsnoki kupolával és a vékony hasi lemezzel.

A legnagyobb előnye, hogy nem rendelkezik valódi gyenge pontokkal.

Mindenkit óva intenénk attól, hogy ezen felbuzdulva azonnal lecsapjon a Turtle I-re, hiszen a tankban ülve egészen más élményt ad a páncélzat, mint amikor ellenfélként jön szembe. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy annak tudatában vásárolja meg ezt az egységet, hogy a jelenleg játékban található hasonló kvalitásokkal rendelkező gépezetekkel, így például a T28-cal, a TS-5-tel vagy épp az AT-15-tel mennyire élvezte a játékot, a Turtle I ugyanis ezekhez hasonló élményben részesíti tulajdonosát.

További játékbeli fotókért kattints a képre galériánk megnyitásához!

Ti mit szóltok ehhez a tankvadászhoz? Tervezitek a megvásárlását?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.