1.6.1-es egyedi és prémium harckocsik: Kampfpanzer 50t, Turtle, Renegade és Object 703 II

1.6.1-es egyedi és prémium harckocsik: Kampfpanzer 50t, Turtle, Renegade és Object 703 II

Bemutatjuk az összes egyedi és prémium harckocsit, amik az 1.6.1-es frissítéssel érkeztek a játékba.

A játék fájljaiba az 1.6.1-gyel bekerült összes egyedi és prémium egységről adunk egy rövid ízelítőt, illetve ha már tudjuk, hogy mikortól lehet megszerezni őket, akkor a megszerzésük időpontját és feltételeit is ismertetjük veletek. Mindez azt is jelenti, hogy jelenleg még egyik tankkal sem játszhattok -a szupertesztereket leszámítva-, de esélyes, hogy még az 1.6.1-ben mindenki számára elérhetővé teszik őket.

Kampfpanzer 50t

Egy tier IX-es német egyedi jármű 320-as alfával és 9,1 másodperces újratöltési idővel, aminek köszönhetően percenként 2.108 sebzést képes kiosztani. Bár a nyers adatok alapján a Kampfpanzer 50t nem tűnik egy brutális bestiának, de a vélhetően október 21-én induló Rangsorolt szezon legjobbjai még idén a garázsukban tudhatják.

T54E2, azaz az M48 Renegade

A T54E2 időközben nevet váltott, és nagyon esélyes, hogy még az 1.6.1-es frissítés alatt megvásárolhatjuk ezt az amerikai tier VIII-as nehéz harckocsit. Az M48 Renegade néven futó koncepció egyelőre nem tűnik jobbnak a Chrysler K és az M6A2E1 harckocsiknál, de a T34-nél nem kérdés, hogy izgalmasabb élményt nyújt majd. A top amerikai prémium nehéz viszont nem kérdés, hogy továbbra is a T26E5 marad.

Turtle Mk. I

A TS-5 óta tudjuk, hogy a mozgó erőd koncepciója alapjaiban hibás, ugyanakkor a Turtle Mk. I az amerikai kihívótól eltérően nem rendelkezik égbekiáltó gyenge pontokkal, így akár még jól is elsülhet a dolog. A T54E2, azaz az M48 Renegade mellett ez is egy valódi pénzen vásárolható prémium egység lesz.

Object 703 version II

A Wargaming egy új kétágyús szovjet nehéz tank ágat készít, amihez kiadják az Object 703 Version II-t is, mint prémium tankot. Az egység egy merőben új élményt fog nyújtani, mint a korábbi szovjet nehéz tankok vagy akár az IS-3A, erről részletesebben pedig alábbi cikkünkben olvashattok.

Melyik egységet ajánlja a szerkesztőség?

Ha kizárólag a harci tulajdonságokat vesszük alapul, akkor az Object 703 version II egy kis túlzással kötelező vétel lesz minden WoT rajongó számára, míg az M48 Renegade és a Turtle felejthető koncepciónak ígérkeznek. Ugyan arra senki sem tudnánk buzdítani, hogy vesse bele magát a Rangsorolt csaták világába a Kampfpanzer 50t-ért, ugyanis az egység sokkal inkább egy presztízs szimbólumként funkcionál, mintsem mindent elsöprő haderőként, -és sajnos az AE Phase I-től eltérően nem mindenki lesz képes megszerezni.

Ha pedig számotokra a kinézet is fontos szempont, akkor kattintsatok bármelyik képre, hogy galériánk megnyitásával további játékbeli fotókon tekinthessétek meg az 1.6.1-gyel érkezett új egységeket. Mellesleg nektek melyik tetszik leginkább?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.