Ez derült ki a kétágyús tankokról a fejlesztői naplókban

Ez derült ki a kétágyús tankokról a fejlesztői naplókban

Részletesen beszéltek a Wargaming fejlesztői a közelgő frissítésekkel bekerülő kétágyús tank ág különlegességeiről.

Nemcsak egy prémium harckocsit, hanem egy teljes tank ágat is kapunk kétágyús tankokból. A tier VIII-tól megjelenő különleges egységekről a Wargaming fejlesztői egy részletes bemutató videót is készítettek, amiben ismertették, hogy miért is kerülnek be ezek a járművek, milyen szerepet szánnak nekik és milyen játékmechanikai újításokkal rendelkeznek.

A Wargaming négy járművet tervez hozzáadni a játékhoz, így az az IS-2 Version II-t, az IS-3-II-t, az ST-II-t és az Object 703 Version II-t. Az első három a normál fejlesztési fába kerül, míg a negyedik egy prémium egység lesz. A kétágyús harckocsik több lövésmóddal is rendelkeznek.

Lövésmód Előny Különlegesség
Egylövetű Megbízhatóság.
Kiszámíthatóság.
Kameraváltás lövés után.
Sorozatlövés Sebesség. Kameraváltás lövés után.
Egy pár másodpercet várni kell a lövések között.
A lövés után mindkét löveg újratöltése elölről kezdődik.
Kétlövetű Pusztító erő. A lövés előtt pár másodpercig folyamatosan lenyomva kell tartani a tüzelés gombot.
Lövés után megugrik a harckocsi.
Lövés után késleltetve kezdődik meg az újratöltés.
Nagyobb esély a kritikus sebzésre.

Bár két löveggel szerelték fel őket, de egy modulként van kezelve a két ágyú, így ha ellövik az egyiket, akkor mindkettő pontatlanabbá vagy épp használhatatlanná válik. A dupla löveg miatt könnyebben kiszúrhatóak, de mivel alapvetően közelharcra és közepes hatótávra tervezték, ezért kérdéses, hogy ezt lehet-e valódi hátránynak tekinteni az esetükben.

A kétágyús tankokat egyelőre zárt tesztelésnek vetik alá, és csak abban az esetben jelennek meg a mindenki számára elérhető teszt szerveren, ha többé-kevésbé belőtték a pontos paramétereiket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.