Bandázst fel és próbáljátok ki magatokat a LvLUp WoW Classic Duel versenyén!

Több szerveren is összecsaphattok a LvLUp duel versenyén.

Körülbelül két hónap telt el a WoW Classic megjelenése óta, így az igazi fanatikusok már könnyedén elérhették a maximális szintet. Ezután leginkább csak raidekkel vagy éppen PvP-vel üthetjük el az időnket, vannak viszont olyanok is, akik elkezdenek megállás nélkül duelezni és tökéletesíteni az 1v1 harcokat. A LvLUp Esport bajnoksága leginkább nekik szól, de persze bárki kipróbálhatja majd magát a WoW Classic Duel versenyen. Nézzük is a pontos részleteket.

Időpont és helyszín

Összesen négy állomása lesz a tornának, november elejétől egészen a hónap végéig. A pontos időpontok: November 9., 16., 24. és 30. Minden hétvégén másik frakció vagy éppen komplett szerver kap rivaldafényt, így nem csak Golemaggon játszhatunk majd az első két időpont viszont nekik szól (Nov. 9. Alli, Nov. 16. Horda). A 24-i esemény a Gehennas Alli oldalán lesz, míg az utolsó időpontot szeretnék a közösségre bízni egy szavazás keretein belül.

Díjazás

12 hónapnyi Game Time-ot osztanak ki a nézők és a versenyzők között is.

Nézői tudnivalók

Ha csak nézőként szeretnél részt venni a versenyen akkor azt megteheted Twitch-en a közvetítés pedig Szegeden a Kropi's Lair stúdiójában lesz.

Jelentkezni ITT lehet, további kérdéseiteket pedig az esemény Facebook oldalán vagy Discordon tehetitek fel, ahol a szabályzatot is megtekinthetitek..

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!