Elindult a Fortnite Chapter 2-es e-sport szezonja, írd meg nekünk az eredményeid

Elindult a Fortnite Chapter 2-es e-sport szezonja, írd meg nekünk az eredményeid

A játék új fejezetének első szezonjában sem maradunk versenyek nélkül, továbbra is elhozzuk nektek a legjobb magyar eredményeket.

Ezen a hétvégén az Epic Games megrendezte a Fortnite Chapter 2, Season 1 felvonásának első hivatalos versenyét, amely amolyan bemelegítőnek szolgált az éles versenyek előtt. A Squads FNCS Warmup során a legalább Contender League-et elérő játékosok küzdhettek meg egymással, az Open kupán bárki elindulhatott, aki ezt szintet megütötte, míg a Semi-Finals-be a legjobb 200 csapat jutott be. A 200 társaság aztán még tovább darabolódott, a döntőbe a legjobb 25 gárda kvalifikálhatta magát.

Az éles mérkőzések számai azonban mások lesznek; a Squads FNCS tétre menő meccsnapjain az Open fordulón való részvételhez kötelező a Champion League rangját megütni, ahonnan aztán a legjobb 500 csapat jut be a Semi-Finals-be. Ebből a top 500-ba a harmadik fordulónak számító heti döntőben a legjobb 25 csapat találkozik majd egymással, közülük pedig a legjobb 10 kap helyet a végső szezondöntőben. 

Az Esport1-nél jó ideje figyelemmel kísérjük már a magyar játékosok, csapatok eredményeit és rendszeresen elhozzuk őket a magyar közösségnek, ezt pedig a jövőben is szeretnénk folytatni, így a Squad versenyek eredményeit is nagy örömmel fogadjuk tőletek.

Milyen helyezésnél küldjem be az eredményem?

Küldd el nekünk a verseny Semi-Finals részében nyújtott teljesítményeteket. A továbbjutó 500 Semi-Finals eredményét mi magunk is végigpörgetjük, ám az a legbiztosabb, ha elkülditek nekünk, ugyanis a rengeteg név között hihetetlenül könnyű átsiklani egy hazai játékos felett.

Ezenfelül szívesen számolunk be az Open kupa top 1000-es sikereiről is, itt azonban csak a számunkra beküldött eredményeket tudjuk feldolgozni.

Hova és hogyan kell küldenem?

Üzeneteiteket az alábbi email címre várjuk:


Az emailetek tartalmazzon egy képet a játék Compete fül alatt található leaderbordjáról. Szívesen fogadunk tőletek néhány mondatos élménybeszámolókat, valamint klippeket hatalmas playekről, vagy épp világi failokról is.

Mikor lesz belőle cikk?

A magyar eredményekről vasárnap és/vagy hétfőn fogunk beszámolni, annak függvényében, hogy mekkora bravúrokat érnek el a magyar csapatok. Aki mind az Open, mind a Semi-Finals eredményét elküldi nekünk, kérjük, hogy egy emailben tegye meg.

Rengeteg nagyszerű pillanatot élhetett már át a magyar közösség annak köszönhetően, hogy ez a kölcsönös együttműködés kialakult, folytassuk együtt ebben a szezonban is!

FNCS Warmup eredmények

A hétvégi bemelegítőnek szánt versenyen sajnos nem jutott be magyar gárda a legjobb 200 közé, azonban Gentuu, Nova, Sweet és PyKo négyese a 203. helyen végzett, ami nyugodtan nevezhető egy hajszálnyi lemaradásnak. Gratulálunk nekik!

Update - 13:21

BalaFN, Lacyshare, Kiruuu és Shuffle alakulata a 186. helyen végzett a Semi-Finals-ben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!