Közösségi játékmóddal bővült a Fortnite - v11.10 újdonságok listája

Közösségi játékmóddal bővült a Fortnite - v11.10 újdonságok listája

Fortnite - Az Epic Games ezúttal kiadott egy listát a frissítés újdonságairól.

A játékosok imái többé-kevésbé meghallgatásra kerültek, ugyanis a mai v11.10-es frissítéshez az Epic Games kiadott egy bejegyzést, amelyben összefoglalják, hogy milyen újdonságokat tartalmazott az update. Lessük is meg.

A Fortnitemares visszatért

Számos kinézet, köztük egy igen jó Bundle is várja a játékosokat az Item Shopban, ez 1600 V-buckért többféle színt és egy kétkezes csákányt is tartalmaz.


A Storm King beköszön

Az STW módban már jól ismert Storm King most a Storm King LTM keretén belül a BR módban is megjelenik, squad formátumban kell felvennünk vele a harcot. A győzelem nem marad jutalom nélkül, egy speciális esernyő üti a nyertes játékosok markát. A Storm King LTM még nem elérhető a játékban, de remélhetőleg hamarosan megérkezik.


Ezenfelül elérhető a közösségi játékmód, a Gun Fright, amelyet BluDrive tervezett. Ez a 2v2 a tehetség és a kommunikáció igazi próbája.

Továbbá visszatért a Combine mód is egy új térképpel.

Becenevek beállítása

Végül pedig bekerült a játékba a becenevek funkciója, ezzel a listánkon átírhatjuk a barátaink nevét, hogy ne okozzon többet problémát egy-egy névváltás. Az általunk szerkesztett nevet csak mi látjuk.

Az STW és Creative módhoz is érkezett újdonság lista.

A posztban nem említett újdonságok

A BR szigetre érkezve azonnal észrevehetjük a pálya közepén lila színben úszó kis területet, itt kocka szörnyeket találhatunk, akik ugyanúgy adnak lootot.

Új fegyver, eszköz egyelőre nem jelent meg a játékban, leszámítva a Rocket Launcher halloweeni verzióját.

Írjátok meg nekünk kommentben, ha ti találtok valami egyéb változást.

A leakeket láttad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!