Aleksib nemet mondott a compLexity elnökének személyes ajánlatra is!

Aleksib nemet mondott a compLexity elnökének személyes ajánlatra is!

100 Thieves, compLexity, még mindig nem tudni, hogy hol játszhat a jövőben az ENCE volt irányítója.

Pár nappal ezelőtt mi is beszámoltunk, arról, hogy NBK- és az ENCE-nél kispadra tett Aleksib együtt szeretne játszani. Az akkori hírek egy formálódó 100 Thieves csapatról szóltak, most pedig azt is tudjuk már, hogy a compLexity is érdeklődik a finn játékos után.

Az amerikai compLexity alapítója és egyben jelenlegi elnöke, Jason Lake olyannyira szeretné, ha Aleksib irányítaná a csapatát, hogy személyesen kereste fel a fiatal finn játékost. Ritka ha egy játékos ennyire bizalmas és személyes ajánlatot kap, Aleksib és a compLexity között azonban még sem született megállapodás.
Egyes források tudni vélik, hogy blameF, a compLexity legújabb igazolása 23-32 ezer dollár közötti fizetést kap a csapattól, így valószínűleg Aleksib-nek is egy hasonlóan kecsegtető összeg lett felajánlva. A finn média szerint hiába a pénz, Aleksib egyszerűen nem akar az Atlanti-óceán másik oldalára költözni.

A compLexity egyébként nem rég jelentette be, hogy blameF és RUSH kapott új, hosszútávú szerződéseket, így akár az is benne lehet a pakliban, hogy az amerikai szervezet kettejük mellé keres új, erős játékosokat. Hiába érkezett meg a csapathoz például oBo, az amerikai mezőny egyik legtehetségesebb fiatalja, a StarLadder Major katasztrofálisan sikerült a compLexity számára.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!