Két éve elfeledett és ki nem adott játékot reklámozhat a Fortnite egyik új kinézete

Két éve elfeledett és ki nem adott játékot reklámozhat a Fortnite egyik új kinézete

2017-ben erősen szenvedett az Epic Games, ebből született a Battle Breakers nevű csoda is.

2017 elején az Epic Games igen mély gödörbe került. Nem volt igazán domináns játékuk a piacon, a legfrissebb és rengeteg játék által máig használt Unreal Engine 4 frissítés, aminek segítségével több 100 játékost is tudott már kezelni a grafikai motor pedig még nem készült el. Ekkortájt, februárban döntöttek úgy, hogy bejelentenek egy telefonos/PC játékot, ami leginkább úgy festett, mint az ingyenes mobiljátékok reklámjaiban látható kínai borzalmak. A trailer persze rengeteg negatív visszhangot kapott, az Epic pedig abszolút mélypontra került.

Tavasszal elindult a Battle Royale őrület, nyáron pedig megjelent a mára már zászlóshajóvá váló Fortnite, amihez ősszel a Battle Royale mód is megérkezett. A történetet innen már ismerjük, hisz az elmúlt két évben az Epic az egyik legnagyobb játékcég lett, a Fortnite-tal pedig több 100 millióan játszanak. A Battle Breakers nevű csodát inkább el is felejtette az Epic és az elmúlt két évben egy szót sem hallhattunk róla. Az új frissítéssel viszont bekerült a Fortnite-ba jó pár új skin köztük egy nagyon érdekes is, aminek semmi köze a Fortnitemares-hez:

A szemfülesek a trailer alapján hamar észrevehették, hogy a Battle Breakers-ben is szerepel ez a női karakter, ám az Epic nem nagyon akarta titkolni ezt a dolgot, hisz a fájl neve is említi a Battle Breaker promot. Mindez azt jelentheti, hogy az Epic készen áll kiadni a játékot, remélhetőleg pedig egy teljesen más és új játékmenetet kapunk két év rádiócsend után. A másik lehetőség az, hogy egy kicsit elfogytak az ötletekkel, így egy meg nem jelent 2017-es játékukhoz nyúltak vissza némi inspirációért. Reméljük inkább az utóbbival lep meg minket az Epic a gagyi mobilos játék helyett pedig valami olyat kapunk, amit PC-n is élvezhetünk.

Frissítés: Mostanra kiderült, hogy a karakter és a Battle Breakers-ös közreműködés az STW-re szól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!